Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Porsche βρίσκεται σε συζητήσεις σχετικά με το αν θα λανσάρει την κορυφαία Turbo S E-Hybrid.

Mε V6 diesel η Cayenne

16/5/2018

Eν μέρει φαίνεται πως θα γίνουν πραγματικότητα οι φήμες που ήθελαν την Porsche να δίνει diesel επιλογές στην Cayenne. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Έντονες ήταν οι φήμες το περασμένο χρονικό διάστημα που ήθελαν την Porsche να εγκαταλείπει πλήρως τους κινητήρες πετρελαίου, ώστε να αφοσιωθεί στην ηληκτρικοποίηση της γκάμας. Η φημολογία αυτή λοιπόν θα γίνει εν μέρει πραγματικότητα, αφού η νέα Cayenne λέγεται πως θα λάβει σύντομα μια diesel επιλογή, αν και από όσα λένε οι πληροφορίες, η Porsche δεν θα στηριχτεί σε αυτή για την επιτυχία του μοντέλου.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της μάρκας στον τομέα των μοτέρ για τα SUV, κ. Friedmann Heller αποκάλυψε ότι υπάρχει ακόμα ζήτηση για diesel κινητήρες στην αγορά κυρίως από οικογένειες της επαρχίας και ανθρώπους ευκατάστατους που προτιμούν diesel για να διεκπεραιώσουν τις εργασίες τους. Αυτή την στιγμή, η Porsche «εξετάζει» το κατά πόσο την συμφέρει να προσφέρει έναν κινητήρα πετρελαίου ενώ υπαρκτή είναι η πιθανότητα να πράξει το ίδιο και για την Macan στην ανανεωμένη έκδοση που έρχεται σύντομα. Ποιο θα είναι το μοτέρ όμως που θα δώσει η γερμανική μάρκα στην Cayenne; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα πρόκειται για κάποιο V6 μηχανικό σύνολο, με τον Heller να αποκλείει να υπάρξει κάποια πιο ισχυρή επιλογή στην συνέχεια.

Σε άλλα νέα, η Porsche βρίσκεται σε συζητήσεις σχετικά με το αν θα λανσάρει την κορυφαία Turbo S E-Hybrid, για την οποία ο Heller σημείωσε πως η μάρκα έχει ήδη όλα όσα χρειάζεται μέσω της Panamera Turbo S E-Hybrid. Aν όντως προχωρήσει μια τέτοια υβριδική έκδοση, η τιμή αναμένεται να είναι αρκετά υψηλότερη, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 150.000 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις