Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στο «στόχαστρο» των κατασκόπων έπεσε το ανανεωμένο Hyundai Elantra.

H Hyundai αναμένεται να προσφέρει και μία ηλεκτρική ή plug-in υβριδική έκδοση.

Με νέα μάσκα το ανανεωμένο Elantra

12/7/2018

Στο «στόχαστρο» των κατασκόπων έπεσε το ανανεωμένο Hyundai Elantra, λίγο διάστημα πριν κάνει την επίσημη εμφάνισή του.

Για τον επόμενο μήνα στη Νότιο Κορέα είναι προγραμματισμένο το επίσημο ντεμπούτο του ανανεωμένου Hyundai Elantra (Avante για τους Κορεάτες), ωστόσο οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί βρήκαν το μοντέλο ακάλυπτο και μας έδωσαν μία ξεκάθαρη εικόνα του κορεατικού μοντέλου.
 
Το ανανεωμένο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μια ολοκαίνουργια μπροστινή όψη που αποφεύγει τις απαλές καμπύλες του τρέχοντος αυτοκινήτου και τη θέση τους έχουν πάρει αιχμηρές γωνίες, που δίνουν ένα τριγωνικό «θέμα» στο εμπρόσθιο μέρος, το οποίο λαμβάνει χώρα και στους προβολείς. Πηγαίνοντας προς τα πίσω δεν συναντούμε διαφορές στο πλαϊνό μέρος για να φτάσουμε στο πίσω όπου έχει τοποθετηθεί ένας οπίσθιος προφυλακτήρας αλλά και νέα φωτιστικά σώματα.

Εικόνες από το εσωτερικό δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής, ωστόσο έντονη φημολογία αναφέρει πως το Elantra θα έχει ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας που θα είναι συμβατό με το Android Auto και το Apple CarPlay, ενώ υπαρκτές θα είναι και κάποια επιπλέον συστήματα υποβοήθησης οδηγού.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, λέγεται πως ο 1.6 λίτρων κινητήρας ο οποίος παράγει 123 ίππους θα τροφοδοτεί το μοντέλο και θα συνδυάζεται με το σύστημα έξυπνης μεταβλητής μετάδοσης κίνησης της φίρμας (Intelligent Variable Transmission).
 
Τέλος να αναφέρουμε πως η Hyundai αναμένεται να προσφέρει και μία ηλεκτρική ή plug-in υβριδική έκδοση, που βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών και αναμένεται να μας απασχολήσει στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις