Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έρχεται «ηλεκτρισμένος» ο διάδοχος του MR2;

Με ρεύμα ο διάδοχος του MR2;

30/10/2018

Οι φήμες για έναν πιθανό διάδοχο του Toyota MR2 έχουν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και καιρό, ωστόσο νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο πως το εν λόγω μοντέλο δεν αποκλείεται να πρόκειται για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Μπορεί να μην έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια επιβεβαιωμένη πληροφορία, ωστόσο με δικά του λόγια ο αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Toyota, Matt Harrison, σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, επιβεβαίωσε πως ο διάδοχος του MR2 είναι ένα από τα θέματα που συζητούν οι άνθρωποι της μάρκας.

Μάλιστα τα μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης είναι μια πολύ πιθανή επιλογή για το μικρομεσαίο σπορ αυτοκίνητο. Ένας από τους λόγους για να συμβεί αυτό είναι η ευέλικτη πλατφόρμα Toyota New Global Architecture, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας θα μπορούσε να πάρει θέση μεταξύ των δύο αξόνων, με την μπαταρία να τοποθετείται χαμηλά, διατηρώντας έτσι χαμηλά το κέντρο βάρους.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν το νέο MR2 πάρει το «πράσινο» φως, δεν πρόκειται να έρθει στις αγορές πριν την αρχή της επόμενης δεκαετίας.    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις