Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Εσείς της μιλάτε και εκείνη σας απαντάει

    Διαβάστηκε από 61052 αναγνώστες - 12/11/2019

    Θέλετε να οδηγείτε κάθε μέρα και ένα διαφορετικό αυτοκίνητο; Η A-Class και το MBUX (Mercedes-Benz User Experience) σας προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη της εξατομίκευσης. Μπορείτε να προσαρμόζετε τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, αλλά και τα στυλ των ενδείξεων στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων και στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων, όποτε εσείς θέλετε. Εισαγωγή πληροφοριών πλήρως εξατομικευμένα και διαισθητικά, τόσο μέσω των σικάτων πλήκτρων αφής στο τιμόνι, όσο και από το touchpad ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό. Δημιουργήστε την δική σας ατμόσφαιρα, χωρίς να χρειαστεί να πάρετε τα μάτια σας από τον δρόμο, καθώς το νέο και εξελιγμένο σύστημα Head-up display της A-Class παρέχει στον οδηγό όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την οδήγηση  (ταχύτητα κίνησης, όρια, πλοηγός κτλ.) ακριβώς μπροστά στα δικά του μάτια. Αποθηκεύστε το σύνολο των πληροφοριών που θέλετε να εμφανίζονται και απλά απολαύστε την οδήγηση ασφαλέστερα από ποτέ.


     
    «Hey Mercedes» θέλεις να τα πούμε;
    Η A-Class μετατρέπει το απόλυτο hi-tech αγαθό, διαθέσιμο για όλους. Όντας ευφυέστερη από ποτέ, είναι σε θέση να κατανοήσει πλήρεις προτάσεις, να «μάθει» τον οδηγό και να του παρέχει ευκολίες που δεν φαντάζεστε. Δεν θα ξεχάσει ποτέ τα αγαπημένα σας τραγούδια, τις συντομότερες διαδρομές ενώ δεν θα αρνηθεί καμία ερώτηση ή εντολή σας. Πείτε τις μαγικές λέξεις και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το εξελιγμένο MBUX λογισμικό της Mercedes, σε συνδυασμό με το ολοκαίνουργιο σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC. Υπαγορεύστε ένα μήνυμα, ρυθμίστε φωνητικά την θερμοκρασία του αυτοκινήτου, αλλάξτε διαδρομή στον πλοηγό, και πολλά ακόμα, μόνο με τις μαγικές λέξεις «Hey Mercedes».


     
    Τέρμα το άγχος της οδήγησης μια για πάντα
    Η νέα Mercedes A-Class σέβεται τον χρόνο που περνάτε οδηγώντας και φροντίζει να είναι χρόνος χαλάρωσης και απόλαυσης. Αυτό το αναλαμβάνει μία πλήρης λίστα από συστήματα ασφαλείας που εξασφαλίζουν την πλήρη απουσία αγχωτικών καταστάσεων.

    • Το σύστημα DISTRONIC ρυθμίζει αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, μειώνει προνοητικά ταχύτητα, ενώ αναγνωρίζει διασταυρώσεις και κυκλικούς κόμβους, αντιδρώντας αναλόγως.
    • Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης μπορεί να σας βοηθήσει να φρενάρετε πιο αποτελεσματικά, ή να αναλάβει εξολοκλήρου την κατάσταση, εάν είστε αφηρημένος. Ακόμα και σε περίπτωση που το όχημα αντιληφθεί πως μία σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, το PRE-SAFE σύστημα με μία σειρά μέτρων μπορεί να μειώνει τις καταπονήσεις που προκύπτουν για τους επιβάτες.
    • Ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας για να είστε πάντα στην σωστή και ασφαλέστερη θέση.
    • Με το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας έχετε εικόνα ακόμα και για τις πιο δύσκολες γωνίες. Φωτεινή ένδειξη σας προειδοποιεί για τη παρουσία αντικειμένου πλησίον του οχήματος σας.
    • Το πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας μετατρέπει ακόμα και το πιο δύσκολο παρκάρισμα σε παιχνιδάκι. Σας βρίσκει θέση παρκαρίσματος, αναλαμβάνει τους πιο δύσκολους ελιγμούς, ενώ έχετε μέχρι και απεικόνιση 360ο του οχήματος στην οθόνη σας.