Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H γερμανική φίρμα προσφέρει πλέον στη διάθεση του κοινού μια συλλογή από θήκες για smartphone.

Οι θήκες από σιλικόνη διαθέτουν εσωτερική επένδυση μικροϊνών και μπορούν να παραγγελθούν σε μπλέ, μαύρο, κόκκινο ή μπεζ χρώμα.

Η συλλογή είναι αποκλειστικά για τα smartphone iPhone 7/8, 7/8 Plus και το iPhone X.

Mercedes δεν είναι μόνο αυτοκίνητα

16/5/2018

Μπορεί η Mercedes να έχει ως στόχο της την κατασκευή ποιοτικών αυτοκινήτων, ωστόσο η γερμανική φίρμα εκτός από τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας επέλεξε να προσφέρει στους πελάτες της και νέα προϊόντα, διαφορετικού τομέα.

Συγκεκριμένα η γερμανική φίρμα προσφέρει πλέον στη διάθεση του κοινού μια συλλογή από θήκες για smartphone, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από πολλά διαφορετικά υλικά, όπως σιλικόνη, δέρμα, αλλά και ίνες άνθρακα.
 
Οι θήκες από σιλικόνη διαθέτουν εσωτερική επένδυση μικροϊνών και μπορούν να παραγγελθούν σε μπλέ, μαύρο, κόκκινο ή μπεζ χρώμα, ενώ στην αντίπερα όχθη, οι δερμάτινες που από τη μία πλευρά είναι διάτρητες, προσφέρονται σε καφέ, μαύρο, γκρι λευκό κ.α. Ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι θήκες που είναι κατασκευασμένες από συνδυασμό πραγματικών ινών άνθρακα και αλουμινίου, ενώ υπαρκτός είναι και ο συνδυασμός ανθρακονήματα-δέρματος.

Η συλλογή είναι αποκλειστικά για τα smartphone iPhone 7/8, 7/8 Plus και το iPhone X.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως η μάρκα εκτός από τις θήκες προσθέτει στη συλλογή των αξεσουάρ και τσάντες κατάλληλες για τη μεταφορά λάπτοπ, που αποτελείται από ένα σακίδιο πλάτης για φορητούς υπολογιστές 15 ιντσών, δύο τσάντες ώμου για φορητούς υπολογιστές 8 ιντσών και 10 ιντσών, μια θήκη για φορητό υπολογιστή 13 ιντσών, επαγγελματική τσάντα για συσκευές μέτρησης μέχρι 15 ίντσες και τσάντα «ταχυδρόμου» για συσκευές επάνω έως 15 ίντσες.  
 
Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι οι δύο νέοι φορητοί φορτιστές που προσφέρονται από τη Mercedes σε συνεργασία με τη CG Mobile, οι οποίοι επιτρέπουν σε αυτούς που τους χρησιμοποιούν να επαναφορτίσουν τη συσκευή τους, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται μακριά από την πρίζα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις