Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πολλοί ήδη οραματίζονται το νέο hatchback σε μία έκδοση GRMN.

Μετά το Auris, έρχεται και το Αuris GRMN;

9/3/2018

To Toyota GR Supra Racing Concept, που αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ήταν μια ευχάριστή έκπληξη, ωστόσο εκτός από το συγκεκριμένο μοντέλο αποκαλύφθηκε και το νέο Auris, με πολλούς ήδη να οραματίζονται το νέο hatchback σε μία έκδοση GRMN.

Με την ιαπωνική εταιρεία να έχει ήδη προσφέρει μία ισχυρή έκδοση GRMN στο μικρότερο Yaris, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi Design, φαντάζεται πως θα συμβεί ακριβώς το ίδιο και με το νέο Auris και για αυτό το λόγο έδωσε στη δημοσιότητα τα σχέδιά του, για το πώς θα μπορεί να είναι η «καυτή» έκδοση του νέου μοντέλου.
 
Ο καλλιτέχνης έχει δώσει στο μοντέλο μια παρόμοια απόχρωση με αυτή του Yaris GRMN και του GR Supra Racing Concept, με το μαύρο και το λευκό χρώμα να καλύπτουν το αμάξωμα, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και κόκκινες λεπτομέρειες τις οποίος συναντάμε στο σπλίτερ, στο πλαϊνό μέρος, αλλά και στα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα.

Αναφορικά με τους κινητήρες, πρέπει να τονίσουμε πως το νέο Toyota Auris θα προσφερθεί με τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι αυτή του 1,2 λίτρων υπετροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα που προφέρει 116 ίππους, ενώ από κει και πέρα υπάρχουν δύο υβριδικές εκδόσεις: μία με τον 1,8 λίτρων κινητήρα συνολικής ισχύος 122 ίππων που έχουμε συναντήσει και στο C-HR και η δεύτερη ολοκαίνουργια επιλογή με τον δίλιτρο κινητήρα που σε συνεργασία με το ηλεκτρικό μοτέρ θα αποδίδει 180 άλογα.
 
Ωστόσο αν έρθει μια έκδοση GRMN θα είναι ακόμα πιο ισχυρή, κάτι το οποίο συμβαίνει και με το σημερινό Yaris GRMN που έχει την ισχύ 210 ίππων και 249 Nm ροπής, μέσω ενός υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου κινητήρα 1,8 λίτρων, που του επιτρέπει να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,4 δευτερόλεπτά έχοντας μέγιστη ταχύτητα τα 230 χλμ./ώρα.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις