Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Audi e-tron GT.

Μετράει αντίστροφα το Audi e-tron GT

22/11/2018

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Aντζελες είναι το επερχόμενο αυτοκινητιστικό γεγονός που πρόκειται να μας απασχολήσει, με το πολύαναμενόμενο Audi e-tron GT να είναι αυτό που θα τραβήξει τα βλέμματα, πραγματοποιώντας την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Η γερμανική φίρμα επιβεβαίωσε πως το μοντέλο θα βρίσκεται στην «πόλη των αγγέλων» μέσω του οποίου αποσκοπεί να ανοίξει τη μελλοντική της γκάμα στα χωρίς ρύπους μοντέλα.
 
Πολλές πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές για το Audi e-tron GT, ωστόσο όταν μπει στην παραγωγή θα έρθει απέναντι από το επίσης ηλεκτρικό Tesla Model S. Από κει και πέρα το αυτοκίνητο θα βασιστεί σε μία νέα πλατφόρμα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Porsche και θα στηρίξει κάποια από τα ηλεκτρικά μοντέλα της γερμανικής φίρμας, αλλά και άλλα του VW Group.

Η Audi δήλωσε πως πρόκειται για ένα πλήρως ηλεκτρικό concept και ένα εξαιρετικά δυναμικό τετράθυρο κουπέ, ενώ παράλληλα έχει ήδη επιβεβαιώσει τα σχέδια της για ένα μοντέλο παραγωγής το οποίο θα φτάσει το 2020.
 
Τέλος να σημειωθεί πως το νέο concept αποτελεί ένα μικρό μέρος των μακροπρόθεσμων πλάνων της εταιρείας, η οποία έχει θέσει ως στόχο να λανσάρει έως το 2025 συνολικά 12 «πράσινα» αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις