Η ισχύς του πηγάζει από τον ίδιο V8 κινητήρα 3,6 λίτρων απόδοσης 400 ίππων και 373 Νm ροπής.

Η μετατροπή του από supercar σε λιμουζίνα έγινε πριν ένα χρόνο με το κόστος του να φτάνει σε μεγάλα ύψη.

Η ισχύς του πηγάζει από τον ίδιο V8 κινητήρα 3,6 λίτρων απόδοσης 400 ίππων και 373 Νm ροπής.

Η μετατροπή του από supercar σε λιμουζίνα έγινε πριν ένα χρόνο με το κόστος του να φτάνει σε μεγάλα ύψη.

Mια λίμο Ferrari 360 Modena!

Διαβάστηκε από 1211 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2018

Αυτή εδώ η Ferrari 360 Μodena μπορεί να μην έχει τις επιδόσεις της κανονικής, μπορεί να προσφέρει όμως παραπάνω άνεση και πολυτέλεια. Ξέρεις κανέναν να την θέλει; Πόσο πάει η τιμή;

 
   
Ένα από τα πιο ιδιαίτερα αυτοκίνητα που έχουν οδηγηθεί στους δρόμους, μια Ferrari 360 Modena σε λιμουζίνα δεν κατάφερε να βρει αγοραστή όσο καιρό ήταν σε δημοπρασία και τώρα έχει «μείνει στο ράφι».

Η μετατροπή του από supercar σε λιμουζίνα έγινε πριν ένα χρόνο με το κόστος του να φτάνει σε μεγάλα ύψη, ωστόσο αν και έχει μόνο 51.179 χιλιόμετρα στο οδόμετρο του, δεν προσέλκυσε τις 77.000 ευρώ περίπου που ζητούσε ο ιδιοκτήτης για να την αποχωριστεί.

Ο ίδιος αναφέρει πως αυτός που θα την πάρει θα μπορεί να συνδυάσει την άνεση και την πολυτέλεια μιας λιμουζίνας με τις επιδόσεις μιας 360 ενώ αναφέρει πως πρόκειται για το μοναδικό τέτοιο αυτοκίνητο στην Αμερική. Έχει ακόμα suicide θύρες, συρόμενη οροφή, τηλεοράσεις, φωτισμό για πάρτυ, φιμέ τζάμια, νέο σύστημα ήχου και επένδυση από δέρμα.

Η ισχύς του πηγάζει από τον ίδιο V8 κινητήρα 3,6 λίτρων απόδοσης 400 ίππων και 373 Νm ροπής σε συνεργασία με αυτόματο κιβώτιο. Όσον αφορά στις επιδόσεις όμως, μάλλον η λιμουζίνα δεν θα μπορεί να κάνει τους ίδιους χρόνους λόγω του μεγάλου επιπλέον βάρους. Η εργοστασιακή 360 Μοdena χρειάζεται μόλις 4,5 δευτερόλεπτα για τα φτάσει τα 100 χλμ./ώρα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 295 χλμ./ώρα.

Γνωρίζεις κάποιον που θα ήθελε μια τέτοια λιμουζίνα;

Tags: FERRARI
 
   

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ - Τελευταια Νεα


Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων