Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ισχυρότερη και υβριδική αναμένεται να γίνει η Rolls-Royce Cullinan, βάζοντας έτσι σε δεύτερη μοίρα τα 571 άλογα του V12 κινητήρα!

Μια πανίσχυρη και υβριδική Rolls Royce

12/10/2018

Ισχυρότερη και υβριδική αναμένεται να γίνει η Rolls-Royce Cullinan, βάζοντας έτσι σε δεύτερη μοίρα τα 571 άλογα του V12 κινητήρα!

Κάτι παραπάνω από βέβαιο θεωρούν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης την υιοθέτηση ενός  υβριδικού κινητήρα από το SUV της Rolls-Royce, Cullinan. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλούνται, οι προδιαγραφές της υβριδικής Cullinan δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο αναφέρουν πως το μοντέλο θα έχει περισσότερη ισχύ από τους 571 ίππους και τα 850 Nm ροπής που προσφέρει αυτή τη στιγμή ο V12 twin-turbo 6,75 λίτρων κινητήρας.

Χάρη στην επιπλέον δύναμη που θα προσφέρει ο ηλεκτροκινητήρας, η Cullinan θα είναι ταχύτερη στα 0-100 χλμ./ώρα, ωστόσο δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει την τελική ταχύτητα, με τον ηλεκτρονικό κόφτη να παρεμβάλλεται όταν το αυτοκίνητο φτάσει τα 250 χλμ./ώρα.
 
Από κει και πέρα τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Rolls-Royce σκέφτεται την κατασκευή ενός μικρότερου SUV, το οποίο μπορεί να φτάσει μέσα σε λίγα χρόνια, ενώ δεν αποκλείεται και η δημιουργία ενός ακόμα νέου μοντέλου που θα βρεθεί πάνω από την Phantom στη γκάμα της μάρκας και θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα αλουμινίου και θα κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρισμό.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις