Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το αυτοκίνητο μάλιστα που βλέπετε στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες έχει πάνω του τα εμβλήματα Abarth.

Τα crossover με coupe οροφή φαίνεται πως αποτελούν τη νέα μόδα.

Το αυτοκίνητο μάλιστα που βλέπετε στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες έχει πάνω του τα εμβλήματα Abarth.

Τα crossover με coupe οροφή φαίνεται πως αποτελούν τη νέα μόδα.

Θα είχε επιτυχία το Αbarth Fastback crossover?

18/2/2019

Θα μπορούσε η Fiat να μπει δυναμικά και στην αγορά των Crossover Coupe? Θα ασπαστεί η Ιταλική εταιρία την πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του σχεδιαστή Aksyonov Nikita, για ένα γρήγορο Fastback crossover?

Η Fiat είχε τραβήξει τα βλέμματα του κοινού όταν στα τέλη του 2018 παρουσίασε στην Έκθεση του Σάο Πάολο το Fastback concept, υιοθετώντας μια πολύ φουτουριστική σχεδιαστική γλώσσα, που όμοια της δεν έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής στα τωρινά μοντέλα.

Τώρα, παραπάνω από ένα χρόνο μετά, o ανεξάρτητος ψηφιακός σχεδιαστής Aksyonov Nikita παρουσίασε την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η έκδοση παραγωγής, προσφέροντας στο μοντέλο παραδοσιακούς καθρέπτες (αντί για κάμερες που είχε το concept), τα φωτιστικά σώματα του 500Χ και μικρότερες ζάντες, εμπνευσμένος από τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας.
 
Τα crossover με coupe οροφή φαίνεται πως αποτελούν τη νέα μόδα με όλο και περισσότερες εταιρείες να θέλουν να προσθέσουν τέτοια μοντέλα στην γκάμα τους. Το αυτοκίνητο μάλιστα που βλέπετε στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες έχει πάνω του τα εμβλήματα Abarth, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως η Fiat δεν έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία για να κατασκευάσει ένα τόσο υψηλών επιδόσεων crossover μοντέλο και σίγουρα θα χρειαστεί την βοήθεια της Alfa Romeo.


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις