Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Να αγοράσω Hybrid, ήπια υβριδικό ή plug in?

Διαβάστηκε από 55470 αναγνώστες - 11/11/2020

Εσύ ξέρεις να ξεχωρίζεις τις υβριδικές τεχνολογίες που έχουν κυριεύσει την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία? Ποιες είναι οι διαφορές του υβριδικού, με το plug in Hybrid και το ήπια υβριδικό?

Σίγουρα διαβάζεις καθημερινά σε όλες τις δοκιμές και τις παρουσιάσεις των νέων αυτοκινήτων της χρονιάς, για υβριδικές τεχνολογίες, για ήπια υβριδικές και plug in. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμα δεν κατανοούν τις διαφορές που έχει η μια τεχνολογία από την άλλη. Οι διαφορές μάλιστα δεν είναι μεγάλες, αλλά είναι πολύ ουσιαστικές. Το ουσιαστικό όφελος βέβαια, είναι ο περιορισμός των ρύπων προς το περιβάλλον αλλά και η οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου, κάτι που έχει άμεση ανταπόκριση στην τσέπη του ιδιοκτήτη.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως οι υβριδικές τεχνολογίες, είναι ουσιαστικά το ενδιάμεσο στάδιο πριν την «Βασιλεία» της ηλεκτροκίνησης, αν και εμείς θεωρούμε πως αυτή η ίδια τεχνολογία (Υβριδισμός) θα είναι αυτή που τελικά θα κυριεύσει τον πλανήτη των αυτοκινήτων σε μερικά χρόνια από σήμερα. Η υβριδική τεχνολογία ουσιαστικά «παντρεύει» τους κινητήρες εσωτερικής καύσης με τα ηλεκτρικά μοτέρ και τις μπαταρίες. Ας δούμε όμως ποιες είναι οι βασικές διαφορές των τριών υβριδικών συστημάτων:
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις