Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ισχύς θα πηγάζει από ένα 6κύλινδρο 3λιτρο μοτέρ.

Tο μοντέλο θα λάβει ακόμα ανάρτηση M Sport, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό.

Η έκδοση Μ340i αναμένεται να γίνει διαθέσιμη το επόμενο καλοκαίρι.

Η έκδοση Μ340i αναμένεται να γίνει διαθέσιμη το επόμενο καλοκαίρι.

Nέα BMW M340i

13/11/2018

Λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο της μπροστά στα μάτια του κοινού, η BMW αποκάλυψε την M340i εκδοση της νέας Σειράς 3 που θα κληθεί να καλύψει το κενό ανάμεσα στις απλές εκδόσεις και την Μ3 που αναμένεται το επόμενο έτος. Γνωρίστε την.

Η νέα γενιά της BMW Σειράς 3 παρουσιάστηκε πρόσφατα με τους φίλους της βαυαρικής μάρκας να αναμένουν σύντομα και την αποκάλυψη της Μ έκδοσης του γερμανικού best-seller.

Mέχρι τότε όμως, η BMW αποκάλυψε τα πρώτα επίσημα στοιχεία της M340i έκδοσης που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας μέχρι να αποκαλυφθεί η M3 και αναμένεται να κάνει σύντομα το ντεμπούτο της μπροστά στο κοινό στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες.

Η ισχύς θα πηγάζει από ένα 6κύλινδρο 3λιτρο μοτέρ ιπποδύναμης 385 ίππων και 500 Νm ροπής με την μάρκα να υπόσχεται πως μπορεί να κάνει το 0-96 χλμ./ώρα σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα με την μέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει τα 249 χλμ./ώρα. Η ισχύς θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου (θα γίνει διαθέσιμη και τετρακίνητη έκδοση) ενώ το μοντέλο θα λάβει ακόμα ανάρτηση M Sport, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό, ισχυρότερα φρένα 13,7 ιντσών μπροστά και 13,6 ιντσών πίσω κ.α

Σε σχέση με τις πιο προσιτές οικονομικά εκδόσεις της απλής Σειράς 3, το μοντέλο λαμβάνει λίγες αλλά σημαντικές διαφοροποιήσεις στην σχεδίαση του. Στον πρόβολο, οι αλλαγές εντοπίζονται χαμηλά με το νέο προφυλακτήρα να ενσωματώνει πιο μεγάλους αεραγωγού,ς ενώ στο πίσω μέρος, η M340i έκδοση εξοπλίζεται με πιο σπορτίφ προφυλακτήρα και νέο διαχύτη.

Η έκδοση Μ340i αναμένεται να γίνει διαθέσιμη το επόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις