Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στο εξωτερικό η έκδοση Edition M Sport Shadow, διαφοροποιείται μέσω των στοιχείων του «πακέτου» εξοπλισμού Μ Sport.

Στο πίσω μέρος παρατηρούμε πιο σκούρα φωτιστικά σώματα και την απόληξη της εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο.

H αναβάθμιση της BMW X2 ολοκληρώνεται με το ντεμπούτο ενός νέου εξοπλιστικού πακέτου εν ονόματι Advantage Plus.

Αυτή είναι η νέα BMW X2 Advantage Plus.

Στη γκάμα της Χ2 προστίθεται μια δικίνητη και μια τετρακίνητη ντίζελ έκδοση με 190 και 150 ίππους αντίστοιχα.

Και οι δύο πετρελαιοκίνητες εκδόσεις εφοδιάζονται με 8άρι αυτόματο Steptronic κιβώτιο.

Νέα BMW Σειρά 1 Edition M Sport Shadow

14/9/2018

Η BMW εμπλουτίζει τη γκάμα της Σειράς 1 προσθέτοντας μια νέα ειδική έκδοση, την Edition M Sport Shadow, ενώ παράλληλα εφοδιάζει και την X2 με το νέο εξοπλιστικό επίπεδο Advantage Plus. Μάθετε πότε θα είναι διαθέσιμες, αλλά και τα καλούδια που περιλαμβάνονται στη λίστα τους.

Αισθητικά, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό, η έκδοση Edition M Sport Shadow, διαφοροποιείται μέσω των στοιχείων του «πακέτου» εξοπλισμού Μ Sport, το οποίο εστιάζει σε σπορ χαρακτηριστικά (σχεδίαση προφυλακτήρων και πλευρικών μαρσπιέ, σπορ καθίσματα, Μ Sport δερμάτινο τιμόνι κ.ά.) αλλά και σε υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, όπως οι εσωτερικές επενδύσεις από Alcantara και αλουμίνιο.

Διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα (μαύρο back ground εμπρός με LED προβολείς ομίχλης και πιο σκούρα φωτιστικά σώματα πίσω) στην απόληξη της εξάτμισης (μαύρο χρώμιο) και στα «νεφρά», τα οποία διαθέτουν μαύρο πλαίσιο. Επιπρόσθετα, οι τροχοί ελαφρού κράματος M Sport των 18 ιντσών, σε απόχρωση Jet Black, με ελαστικά runflat διαστάσεων 225/40 εμπρός και 245/35 πίσω και οι M Sport ρυθμίσεις των αναρτήσεων, ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική οδική συμπεριφορά.

Πέραν της νέας ειδικής έκδοσης για τη Σειρά 1, όμως, η βαυαρική φίρμα επεκτείνει και την προσφερόμενη γκάμα των X1 και X2 με το λανσάρισμα της νέας δικίνητης πετρελαιοκίνητης έκδοσης sDrive20d, που εφοδιάζεται με τον δίλτρο τετρακύλινδρο turbo ντίζελ κινητήρα ισχύος 190 ίππων σε συνδυασμό με 8άρι αυτόματο Steptronic κιβώτιο. Επιπλέον, η X2 θα διατίθεται και στην τετρακίνητη xDrive18d έκδοση με ισχύ 150 ίππων και το ίδιο 8άρι κιβώτιο, ενώ η αναβάθμιση του SUV των Βαυαρών ολοκληρώνεται με το ντεμπούτο ενός νέου εξοπλιστικού πακέτου εν ονόματι Advantage Plus.

Αναφορικά με την προαναφερθείσα έκδοση, έχει στη φαρέτρα της πληθώρα στοιχείων εξοπλισμού που τη διαχωρίζει από τα υπόλοιπα εξοπλιστικά επίπεδα μεταξύ των οποίων LED προβολείς εμπρός, ζάντες 18 ιντσών Ferric Grey, όλο το πακέτο εμφάνισης της έκδοσης Shadow Line, σπορ καθίσματα στο εσωτερικό κ.α.

Τέλος, σημειώνουμε πως όλες οι παραπάνω εκδόσεις για τις BMW Σειρά 1, X1 και X2 θα είναι διαθέσιμες από τον ερχόμενο Νοέβριο χωρίς να υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για το κόστος αγοράς.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις