Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κατασκοπευτικές εικόνες που μας δείχνουν το εσωτερικό της νέας Mercedes GLE ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ένα τεράστιο tablet θα μπορούσαμε να πούμε πως έχουν εγκαταστήσει οι μηχανικοί της Mercedes στην GLE της νέας γενιάς.

Η επίσημη παρουσίαση της GLE αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους.

Νέα GLE: Το σημείο που κλέβει την παράσταση

17/8/2018

Κατασκοπευτικές εικόνες που μας δείχνουν το εσωτερικό της νέας Mercedes GLE ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ένα τεράστιο tablet θα μπορούσαμε να πούμε πως έχουν εγκαταστήσει οι μηχανικοί της Mercedes στην GLE της νέας γενιάς, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τις νέες κατασκοπευτικές εικόνες που έκαναν την εμφάνισή τους. Όπως μπορούμε να δούμε η τεράστια οθόνης αφής καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το ταμπλό και το σίγουρο είναι πως θα έχει διπλό ρόλο, καθώς θα χρησιμοποιείται τόσο ως πίνακας οργάνων, ενώ ταυτόχρονα θα φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφοριών του γερμανικού SUV.
 
Από κει και πέρα μπορούμε να δούμε το τριάκτινο τιμόνι πολλών χρήσεων, ενώ την εμφάνισή τους κάνουν τόσο οι τετράγωνοι αεραγωγοί κάτω από την οθόνη αφής, όσο και οι τραπεζοειδείς αεραγωγοί που πλαισιώνουν την γιγαντιαία οθόνη αφής.

Σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση από παλαιότερες εικόνες που έδειχναν καμουφλαρισμένο το μοντέλο, είχε φανεί πως τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα έχουν ένα νέο σχεδιασμό, ενώ το ίδιο φαίνεται πως συμβαίνει και με τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, ο οποίος έχει ενσωματωμένες μεγάλες εισόδους αέρα, οι οποίες προφανώς θα βοηθούν στην καλύτερη αεροδυναμική του μοντέλου, καθιστώντας το πιο αποδοτικό σε σχέση με τον προκάτοχό του. Στο πίσω  μέρος και εκεί φωτιστικά σώματα είναι ανασχεδιασμένα, όντας κομψότερα, ενώ είχε φανεί πως τα ενώνει μία ράβδος, ο ρόλος της οποίας δεν έχει διευκρινιστεί εάν ήταν απλά διακοσμητικός ή κάτι παραπάνω, καθώς ήταν καλυμμένη με ταινία.
 
Αλλες ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες για τη νέα Mercedes GLE αναφέρουν πως θα είναι κατά 80 χιλιοστά περίπου πιο μεγάλη σε σχέση με τη σημερινή, ενώ στις πιο πλούσιες εκδόσεις θα υπάρχει διαθέσιμο ένα σύστημα ανάρτησης με αέρα, ενώ το μοντέλο θα είναι πιο ικανό σε ανώμαλο έδαφος μιας και θα είναι εξοπλισμένο με το σύστημα μία ενημερωμένη έκδοση του συστήματος Active Body Control, ενώ παράλληλα μέσω της ρύθμισης Off-Road Plus ο οδηγός θα μπορεί να ανυψώσει την ανάρτηση κατά περίπου 50 χιλιοστά.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα να τονίσουμε πως το νέο μοντέλο θα προσφερθεί με διάφορες επιλογές κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ενώ κάποια στιγμή θα έρθει και μία plug-in βριδική έκδοση. Τέλος φήμες κάνουν λόγο πως η κορυφή θα ανήκει στην AMG GLE 63 η οποία θα έρθει με τον τετράλιτρο V8 κινητήρα με δύο τούρμπο και όχι τον επίσης V8 των 5,5 λίτρων, με την ισχύ να φτάνει περίπου τους 600 ίππους.
 
Η επίσημη παρουσίαση της GLE αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους.      

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις