Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κάτω από το καπό πηγάζει ο ίδιος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1,75 λίτρων.

Nέα Αlfa Romeo 4C Spider Italia

8/2/2019

Αρωμα Ιταλίας έδωσε στο Σικάγο η Alfa Romeo μέσω της Ιtalia έκδοσης για την 4C Spider.

Mια ακόμη ειδική έκδοση Italia για την 4C Spider παρουσίασε η Alfa Romeo στο Auto Show του Σικάγο προσφέροντας στο μοντέλο μοναδικό χρώμα για την εξωτερική του εμφάνιση.

Εκτός της Μisano μπλε μεταλλικής βαφής, η 4C εξοπλίζεται τώρα με μαύρες λεπτομέρειες στους εισαγωγείς αέρα και τον πίσω διαχύτη, ενώ στο πλάι το αυτοκίνητο έχει τα γράμματα 4C Spider Italia βαμμένο στα χρώματα της ιταλικής σημαίας. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι μικρές και περιλαμβάνουν το logo «4C Spider Italia», ενώ στάνταρ είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός που περιλαμβάνει κάμερα οπισθοπορείας, cruise control και πίσω σένσορες παρκαρίσματος.

Κάτω από το καπό πηγάζει ο ίδιος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1,75 λίτρων απόδοσης 240 ίππων και 349 Νm ροπής που του δίνει την δυνατότητα στην 4C Spider να κάνει το σπριντ μέχρι τα 96 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 257 χλμ./ώρα. Σημαντικό ρόλο στις σπουδαίες επιδόσεις της 4C Spider διαδραματίζει το γεγονός ότι βασίζεται σε ανθρακονημάτινο monocoque που επέτρεψε στην φίρμα να κρατήσει το βάρος του αυτοκινήτου στα 1.134 κιλά.

Η παραγωγή θα περιοριστεί αποκλειστικά στις 15 μονάδες.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις