Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ολοκλήρωσε τις δομικές η νέα Porsche 911.

Όπως αναφέρει η γερμανική μάρκα το μοντέλο πέρασε από πολλά απαιτητικά τεστ.

«Εκτός από τις εξαιρετικές επιδόσεις της, η 911 είναι κατάλληλη και για καθημερινή χρήση» σχολίασε αρχικά ο Project Manager, Andreas Pröbstle.

Σύμφωνα με τις φήμες η νέα 911 αναμένεται να έρθει με μία plug-in υβριδική έκδοση.

Όσο περνούν οι μέρες θα γνωστοποιούνται ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το δημοφιλές μοντέλο.

Nέα Porsche 911: Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές

6/11/2018

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση της όγδοης γενιάς της Porsche 911 ξεκίνησε με την εταιρεία να δημοσιεύσει με κάθε επισημότητα νέες εικόνες του μοντέλου κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Όπως αναφέρει η γερμανική μάρκα το μοντέλο πέρασε από πολλά απαιτητικά τεστ και αξιολογήθηκε σε διαφορετικές κλιματικές ζώνες με τη θερμοκρασία να φτάνει έως και τους 85 βαθμούς κελσίου, ενώ σημαντικές ήταν και οι μεταβολές που υπήρξαν στο υψόμετρο όπου δοκιμάστηκε η επερχόμενη 911. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία θέλησε να βεβαιωθεί πως όλα τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου λειτουργούν εξίσου αξιόπιστα σε πολλές διαφορετικές συνθήκες.

«Εκτός από τις εξαιρετικές επιδόσεις της, η 911 είναι κατάλληλη και για καθημερινή χρήση» σχολίασε αρχικά ο Project Manager, Andreas Pröbstle και συνέχισε «Γι αυτό δοκιμάζουμε το αυτοκίνητο σε όλες τις συνθήκες και σε κάθε τύπο καιρού και περιοχής, για να είμαστε σίγουροι πως όλα τα εξαρτήματα λειτουργούν χωρίς πρόβλημα σε όλες τις περιοχές του κόσμου».
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις φήμες η νέα 911 αναμένεται να έρθει με μία plug-in υβριδική έκδοση, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο τη γκάμα, ενώ το ντεμπούτο του νέου μοντέλου αναμένεται να συμβεί στο Auto Show του Λος Αντζελες που ξεκινά στο τέλος του Νοέμβρη.
 
Πλέον όσο περνούν οι μέρες θα γνωστοποιούνται ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το δημοφιλές μοντέλο, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις