Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέα Skoda Fabia και σε station wagon έκδοση

12/5/2021

Η νέα Skoda Octavia είναι ήδη γεγονός, και μένει μόνο η έκδοση station wagon για να ολοκληρωθεί η γκάμα του μοντέλου. Δείτε πως θα μοιάζει σχεδιαστικά η combi έκδοση του μοντέλου αλλά και με ποιους κινητήρες θα είναι διαθέσιμη.

Η Τσέχικη βιομηχανία της Skoda, παρουσίασε και επίσημα την ανανεωμένη έκδοση της Fabia, με την 4η γενιά του μοντέλου να είναι γεμάτη νέες τεχνολογίες αιχμής. Η αναμενόμενη έκδοση station wagon του μοντέλου, είναι η μοναδική που έχει απομείνει για να ολοκληρωθεί η γκάμα, και σήμερα σου παρουσιάζουμε πως θα μοιάζει η Combi μορφή του, αλλά και με ποια τεχνικά χαρακτηριστικά θα κυκλοφορήσει.

Η Skoda έχει βαθιά παράδοση στις εκδόσεις station wagon, αφού οι πρακτικές αυτές εκδόσεις, μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη ενός οικογενειάρχη αλλά και επαγγελματία. Το σχέδιο του ανεξάρτητου σχεδιαστή είναι βασισμένο στην ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, με εκτεταμένο πίσω άκρο, μακρύτερα φτερά και επιπλέον πλαϊνά παράθυρα. Η Combi έκδοση θα εφοδιαστεί με τη γκάμα των κινητήρων που ανακοινώθηκαν για το hatchback. 

Κάτω από το καπό θα βρούμε διαθέσιμους λοιπόν, τον 1.000αρη ατμοσφαιρικό κινητήρα σε εκδόσεις 65 και 80 ίππων, με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, με 1.000αρη turbo κινητήρα με εκδόσεις 95 και 110 ίππων με ροπή 175 Nm και 200 Nm, που θα μπορεί να συνδυαστεί με 5τάχυτο μηχανικό, 6άρι μηχανικό ή DSG κιβώτιο 7 σχέσεων, και με τον τετρακύλινδρο 1.500άρη TSI Evo κινητήρα, με απόδοση 150 άλογα και 250 Nm ροπής και 7άρι DSG κιβώτιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει και επίσημα η Combi έκδοση της νέας Skoda Fabia. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις