Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Supra νέας γενιάς θα μοιάζει αρκετά στο FT-1 Concept.

Και οι δύο κινητήρες θα είναι κατασκευασμένοι από την ΒΜW.

Η Supra νέας γενιάς θα μοιάζει αρκετά στο FT-1 Concept.

Νέα Supra me 4κύλινδρο και 265 ίππους

Διαβάστηκε από 6441 αναγνώστες - 26/9/2018

Φίλος της Τοyota συνδύασε σε ένα μοντέλο τα σχεδιαστικά στοιχεία του FT-1 Concept και της αγωνιστικής Supra και το παρουσίασε λίγο πριν την παρουσίαση του μοντέλου. Θα μοιάζει έτσι τελικά;

Μπορεί το 2014 να παρουσιάστηκε στο κοινό από την Τοyota το FT-1 Concept, όμως εκείνη την στιγμή κανείς εκτός της BMW και της Toyota δεν ήξερε πως οι Ιάπωνες είχαν αρχίσει ήδη την κατασκευή της νέας Supra.

Mε το αγωνιστικό concept Supra να έχει ήδη παρουσιαστεί και το μοντέλο παραγωγής να έχει βρεθεί μπροστά στα μάτια του κοινού, έστω και κάτω από βαρύ καμουφλάζ, είναι σίγουρο πως η Supra νέας γενιάς θα μοιάζει αρκετά στο FT-1 Concept, υιοθετώντας κυρίως την μυώδη σχεδίαση του, τα πίσω φώτα, τις απολήξεις της εξάτμισης και τον διαχύτη. Αυτό τουλάχιστον θεωρεί και ένας σχεδιαστής-φίλος της Τοyota που αποκάλυψε σε φόρουμ αφιερωμένο στη Supra το ψηφιακό του δημιούργημα σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

Η νέα Supra θα εξοπλιστεί με ένα 4κύλινδρο μηχανικό σύνολο 2,0 λίτρων απόδοσης 265 ίππων ενώ η επόμενη και πιο ισχυρή επιλογή θα αποτελείται από ένα 6κύλινδρο σύνολο 3,0 λίτρων ιπποδύναμης 340 ίππων. Και τα δύο μοτέρ θα συνεργάζονται με το ίδιο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων ενώ, όπως εδώ και καιρό γνωρίζουμε, και οι δύο κινητήρες είναι κατασκευασμένοι από την ΒΜW.

Θα είναι έτσι τελικά η νέα Supra;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις