Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Νέα Toyota Mirai υδρογόνου

1/12/2020

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου Mirai προχώρησε η Ιαπωνική βιομηχανία της Toyota, βασισμένο σε νέο πλαίσιο, με πολύ μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης και αυξημένες διαστάσεις. Ιδού το υδρογονοκίνητο sedan της Toyota.

Η Toyota παρουσίασε το νέο Mirai, με το υδρογονοκίνητο sedan να έχει αποκτήσει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης και στόχο να αυξήσει τις πωλήσεις της, στην συγκεκριμένη κατηγορία.



Το νέο Toyota Mirai έχει πλέον πιο δυναμικό σχεδιασμό, και αρκετά μεγαλύτερες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να αυξηθούν και οι εσωτερικές χωρητικότητες. Παρατηρώντας το νέο μοντέλο από εμπρός, σε κερδίζει αμέσως η αγριεμένη μούρη του sedan, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τις έντονες νευρώσεις στο πίσω μέρος του νέου Mirai. 



Εσωτερικά είναι εμφανής η άνεση των χώρων, με το που ανοίξεις την πόρτα, ενώ δεσπόζει η κεντρική οθόνη 12.3 ιντσών και ο πίνακας οργάνων 8 ιντσών που αγκαλιάζουν τον οδηγό. Βασική προτεραιότητα της Ιαπωνικής βιομηχανίας ήταν η αύξηση της αυτονομίας κίνησης του νέου μοντέλου. Η Toyota ανακοίνωσε πως μέσω της αυξημένης ισχύς της μπαταρίας, της μεγαλύτερης χωρητικότητας καυσίμου υδρογόνου με την προσθήκη μιας επιπλέον δεξαμενής αλλά και της βελτιωμένης αεροδυναμικής του μοντέλου, η αυτονομία του νέου Mirai, αγγίζει τα 650 χιλιόμετρα.



Την περίοδο αυτή σχεδόν όλα τα κράτη προσφέρουν κίνητρα και επιδοτήσεις για την αγορά ηλεκτρικών αλλά και υδρογονοκίνητων αυτοκινήτων, και η Toyota στόχευσε σωστά, λανσάροντας ένα ακόμα μοντέλο που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του καθενός μας.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις