Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Bugatti Divo.

Νέα έκδοση για Bugatti Chiron στη Γενεύη!

19/10/2018

Κάτι συναρπαστικό ετοιμάζει η Βugatti για την Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Δείτε περισσότερα.

Μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση που θα βασίζεται πάνω στην Chiron θέλει να παρουσιάσει η Bugatti στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο. Οι αναφορές κάνουν λόγο μάλιστα ότι η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει να δείχνει την σχεδίαση του μοντέλου σε διάφορους πιστούς πελάτες της, με τους ίδιους να περιγράφουν το μοντέλο σαν «ρουκέτα εδάφους».
 
Πηγές από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν πως θα γίνουν διαθέσιμα μόνο 20-40 αυτοκίνητα με την ισχύ τους να πηγάζει από τον 8λιτρο W16 κινητήρα της μάρκας. Η ιπποδύναμη ωστόσο αναμένεται να κάνει την έκδοση αυτή την πιο ισχυρή, τουλάχιστον μέχρι να λανσάρει η μάρκα και τις άλλες special εκδόσεις που λέγεται πως έχει στα σχέδια της και περιλαμβάνουν μια αγωνιστική έκδοση SS, μια πιο ελαφριά Superleggera και μια cabrio έκδοση Aperta.

Σε άλλα νέα γύρω από το μέλλον της Bugatti, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η μάρκα ψάχνεται να κατασκευάσει μαζί με τις Porsche και Rimac ένα ηλεκτρικό supercar, ωστόσο δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες μέχρι αυτή την στιγμή.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις