Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην εικόνα βλέπετε την πρόταση του ανεξάρτητου σχεδιαστή X-Tomi, αναφορικά με το επερχόμενο Audi A1 Allroad.

Νέα έκδοση για το Audi A1

18/10/2018

Μία νέα έκδοση του ολοκαίνουργιου Α1 εξελίσσει η Audi, η οποία «μετράει αντίστροφα» για να παρουσιάσει το νέο A1 Allroad.

Με μία ολοκαίνουργια έκδοση θα «γεμίσει» τη γκάμα του Α1 η Audi, καθώς οι μηχανικοί της εταιρείας βρίσκονται στα τελικά στάδια δοκιμών εξέλιξης του νέου A1 Allroad, που λαμβάνουν χώρα στη πίστα του Nürburgring.
 
Για πρώτη φορά το Α1 θα έρθει σε μία έκδοση Allroad, ακολουθώντας έτσι τα βήματα του αδελφού Α4 που έκανε την ίδια διαδρομή νωρίτερα. Το νέο hatchback, στη νέα του έκδοση θα παρουσιαστεί με μία διαφορετική ρύθμιση του συστήματος ανάρτησης προκειμένου να κερδίσει ύψος, ενώ θα έχει και κάποιες εξωτερικές διαφορές από το τρέχον Α1, που περιλαμβάνουν μία ανασχεδιασμένη γρίλια, ευρύτερα φτερά, ενώ διαφορετική σχεδίαση θα έχουν και τα πάνελ των θυρών. Μέσα στα προηγούμενα προσθέστε και μία επιπλέον επιλογή στις ζάντες.

Από κει και πέρα σε ότι αφορά το κομμάτι των μηχανικών συνόλων δεν γνωρίζουμε τις επιλογές που θα προσφέρουν οι Γερμανοί, ωστόσο ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 1,4 λίτρων που βρίσκουμε και στο Α1 είναι πολύ πιθανό να αποτελεί μία από τις επιλογές, ενώ σίγουρη θα είναι η κίνηση στους τέσσερις τροχούς, όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του Α4 Allroad.
 
Το νέο Audi A1 έκανε το ντεμπούτο του πριν από λίγους μήνες στο Παρίσι, οπότε δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα εμφανιστεί το A1 Allroad. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως η παρουσίαση του νέου μοντέλου θα πραγματοποιηθεί είτε στο τέλος του 2018, είτε στις αρχές του 2019, έτος στο οποίο θα ξεκινήσει το ταξίδι τους στις αγορές.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις