Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέα έκδοση για το Mazda MX-5 τις προσεχείς ημέρες.

Nέα έκδοση για το MX-5

9/1/2019

Μια teaser εικόνα που δημοσίευσε η Mazda προαναγγέλλει την παρουσίαση νέας έκδοσης του δημοφιλές μικρού roadster.

Το 1989 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγου η Mazda αποκάλυψε το πρωτότυπο του MX-5 και τώρα οι ιάπωνες πρόκειται να γιορτάσουν την 30η επέτειο του roadster στην ίδια εκδήλωση. Πολλές πληροφορίες δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους, ωστόσο η μάρκα αναφέρει πως στην  εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην πόλη των ανέμων, το αυτοκίνητο που θα αποκαλυφθεί θα «κάνει τους πάντες ευτυχείς».

Προς το παρόν η μόνη πληροφορία που έχουμε είναι αυτή η teaser εικόνα, η αλήθεια είναι όμως πως η Mazda δεν ήταν αρκετά γενναιόδωρη μαζί μας. Αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε είναι πως το Mazda MX-5 (Miata για την αγορά της Αμερικής) 30th Anniversary Edition θα έρθει σε ένα πορτοκαλί ή κόκκινο χρώμα και αυτό είναι όλο.
 
Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγου για το 2019 ξεκινάει για τους εκπροσώπους του Τύπου στις 7 και 8 Φεβρουαρίου πριν ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό από τις 9 έως τις 18 Φεβρουαρίου.  Αν και απέχουμε ένα περίπου μήνα δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έχουμε νέες πληροφορίες, οπότε μείνετε συντονισμένοι.     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις