Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Την επίσημη παρουσίαση της μοναδικής Ferrari SPCJ3 πραγματοποίησε η ιταλική εταιρεία.

Η νέα «Ιταλίδα καλλονή» έρχεται δανειζόμενη πολλά χαρακτηριστικά από την F12tdf.

Για να κατασκευαστεί το εν λόγω αυτοκίνητο χρειάστηκαν πάνω από δύο χρόνια εργασίας.

Νέα και μοναδική Ferrari SPCJ3

30/11/2018

Την επίσημη παρουσίαση της μοναδικής Ferrari SPCJ3 πραγματοποίησε η ιταλική εταιρεία. Γνωρίστε το νέο μοντέλο.

Η νέα Ferrari SPCJ3 είναι το τελευταίο δημιούργημα που παρουσίασε η εταιρεία «θρύλος» της αυτοκίνησης. Η νέα «Ιταλίδα καλλονή» έρχεται δανειζόμενη πολλά χαρακτηριστικά από την F12tdf, καθώς εκτός από το ίδιο σασί χρησιμοποιεί το ίδιο κιβώτιο ταχυτήτων. Αν και οι φήμες στην αρχή ήθελαν το μοντέλο να παίρνει ισχύ από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 6,5 λίτρων κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Υπεύθυνο για την κίνηση του μοντέλου είναι ένα μηχανικό σύνολο 6,3 λίτρων που προσφέρει απλόχερα 769 ίππους.

Η Ferrari αναφέρει πως ο πελάτης που ανέθεσε τη δημιουργία αυτού του μοναδικού αυτοκινήτου έχει έντονο πάθος για την Pop Art και αυτό εμπνέει την εξωτερική εμφάνιση. Το μεγαλύτερο μέρος του μοντέλου είναι βαμμένα σε λευκό (Bianco Italia) χρώμα, ωστόσο όπως μπορούμε να δούμε το εμπρόσθιο μέρος έχει γαλάζια απόχρωση (Azzurro Met), ενώ δεν λείπουν και τα κίτρινα (Giallo Modena) χαρακτηριστικά.
 
Για να κατασκευαστεί το εν λόγω αυτοκίνητο χρειάστηκαν πάνω από δύο χρόνια εργασίας με τους Ιταλούς να δίνουν μία εντυπωσιακή πρόσοψη, αλλά και ένα καπό το οποίο αφήνει να φάνει ένα μέρος του συστήματος μετάδοσης κίνησης. Τα μοναδικά στοιχεία συνεχίζονται και στο πίσω μέρος όπου την παράσταση κλέβει ένας διαχύτης από ίνες άνθρακα αλλά και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης.
 
Τέλος στο εσωτερικό ο ιδιοκτήτης επέλεξε το μπλε και το λευκό δέρμα στα καθίσματα και στο ταμπλό.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις