Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η εικόνα teaser του ανανεωμένου Genesis G90.

Νέα στοιχεία του Genesis G90

14/11/2018

Το ανανεωμένο Genesis G90 μετρά μέρες για να συστηθεί και επίσημα στο κοινό, ωστόσο η εταιρεία φρόντισε να δώσει στη δημοσιότητα κάποια επιπλέον στοιχεία του επερχόμενου μοντέλου.

Το ανανεωμένο σεντάν θα έχει ένα ολοκαίνουργιο εμπρόσθιο μέρος το οποίο θα αντλεί σχεδιαστική έμπνευση από τα πρωτότυπα Essentia και GV80, ενώ η νέα γρίλια θα συνδυάζεται και από νέες μονάδες φωτισμού G-Matrix. Στο πίσω μέρος θα υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα, ενώ η  λέξη «Genesis» θα πάρει θέση ολογράφως αντικαθιστώντας το λογότυπο της μάρκας που βρίσκεται στο τρέχον μοντέλο.
 
Αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό, με τους ανθρώπους της εταιρείας να αναφέρουν πως η καμπίνα θα λάβει νέους αεραγωγούς, ενώ θα επωφεληθεί και από εργονομικές αναβαθμίσεις που συνηγορούν στην ύπαρξη λιγότερων μπουτόν. Επιπλέον, ξύλινα χαρακτηριστικά θα έχουν ρόλο στο εσωτερικό διάκοσμο, ενώ μία οθόνη 12,3 ιντσών θα αποτελεί το σημείο απ όπου ο οδηγός θα μπορεί να διαχειρίζεται το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, που θα υποστηρίζει τα Android Auto και Apple CarPlay.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το Genesis G90 θα εξοπλιστεί με ένα αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης , ενώ κάποιες από τις δομικές αλλαγές που έχουν υπάρξει περιορίζουν τον θόρυβο και το τράνταγμα κατά τη κίνηση του αυτοκινήτου, τομείς οι οποίοι βελτιώνονται ακόμα περισσότερο μέσω ενός σύστημα προσαρμοζόμενης ανάρτησης αλλά και της τεχνολογίας Active Noise Control.
 
Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα, το σεντάν θα έρθει με πλήθος τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού, ενώ σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα στην αγορά της Νοτίου Κορέας θα προσφέρεται με τρεις διαφορετικούς κινητήρες και συγκεκριμένα ένα 3,8 λίτρων V6, έναν twin-turbo 3,3 λίτρων V6 και ένα, 5,0 λίτρων V8.
 
Τέλος να πούμε πως το ανανεωμένο Genesis G90 αναμένεται να παρουσιαστεί στις 27 Νοεμβρίου.       

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις