Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέα σχέδια για την επερχόμενη BMW X5 M ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας.

Στο πίσω μέρος την «παράσταση κλέβει» ο αεροδυναμικός διαχύτης.

Νέα σχέδια της BMW X5 M

7/6/2018

Νέα σχέδια για την επερχόμενη BMW X5 M ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της νέας BMW X5.

Λίγες ώρες χρειάστηκαν μετά και την επίσημη παρουσίαση της νέας BMW X5 για να αρχίσουν να καταφτάνουν οι πρώτες εκτιμήσεις για την εμφάνιση της επερχόμενης ισχυρής έκδοσης του μοντέλου, την X5 M.
 
Μία από αυτές τις προτάσεις ανήκει στον Aksyonov Nikita , με τον ανεξάρτητο σχεδιαστή να βασίζεται όπως είναι φυσικό στο νέο γερμανικό SUV, έχοντας ωστόσο διαφοροποιήσει το ισχυρό μοντέλο σε σχέση με τη στάνταρ Χ5, αρχικά με ένα σπορ εμπρόσθιο προφυλακτήρα, αλλά και πλευρικές ποδιές.
 
Από κει και πέρα δεν θα μπορούσε να απουσιάσουν οι ίνες άνθρακα που κάνουν την εμφάνισή του στα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών, αλλά και στην οροφή, ενώ στο πίσω μέρος την «παράσταση κλέβει» ο αεροδυναμικός διαχύτης, αλλά και οι δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, οι οποίες είναι μικρότερες από αυτές της xDrive30d.

Επιπλέον να σημειώσουμε πως το υπόλοιπο αμάξωμα του μοντέλου είναι διακοσμημένο από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή με τα χαρακτηριστικά αυτοκόλλητα του τμήματος Μ, ενώ το σύνολο ολοκληρώνεται με ένα νέο σύνολο ζαντών.
 
Αναφορικά με άλλα στοιχεία για το επερχόμενο μοντέλο, η νέα BMW X5 M θα είναι πιο ελαφριά σε σχέση με την προκάτοχό της, ενώ όντας βασισμένη στην πλατφόρμα CLAR αναμένεται να έχει καλύτερο χειρισμό. Στα μηχανικά σύνολα ο twin-turbo κινητήρας V8 των 4.4 λίτρων είναι πιθανό να βρίσκεται κάτω από το καπό, με τις φήμες να λένε πως θα είναι ρυθμισμένος για να προσφέρει μέχρι και 600 ίππους, κάνοντας τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτά.
 
Τέλος η ακριβής ημερομηνία αποκάλυψης για την ολοκαίνουργια BMW X5 M δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, τον προσεχή Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις