Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Νέα συλλεκτική έκδοση για το Mini Countryman

9/12/2020

Το Mini Countryman Boardwalk Edition έχει ανανεωμένη εμφάνιση, μοναδικό χρώμα, νέες ζάντες και πλούσιο εξοπλισμό. Η ονομασία του απευθύνεται στους λάτρεις των εξορμήσεων.

Η Mini παρουσίασε μία νέα, συλλεκτική έκδοση για το προσφάτως ανανεωμένο Countryman. Η έκδοση αυτή απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας και των περιπάτων και ονομάζεται Boardwalk Edition. Η ονομασία είναι εμπνευσμένη από τις μεγάλες βόλτες στην παραλία, μία εμπειρία που σίγουρα φαντάζει αρκετά μακρινή εξαιτίας της τρέχουσας πανδημίας.



Τα Boardwalk Edition μοντέλα έχουν μόνο οπτικές διαφοροποιήσεις από τα υπόλοιπα και θα διατεθούν σε περιορισμένα νούμερα. Το αυτοκίνητο έχει μία απόχρωση που ονομάζεται Deep Laguna Blue Metallic και συνδυάζεται με μαύρη οροφή. Μαύρες είναι επίσης και οι ράγες οροφής αλλά και οι νέες ζάντες 19 ιντσών με το κλασσικό σχήμα που είναι εμπνευσμένο από τις ιστορικές minilite. Άλλες λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα βρίσκονται στα φανάρια, τα σήματα και την γρίλια εμπρός.
Εκτός αυτού, παρατηρούμε αρκετά λογότυπα που αναγράφουν την ονομασία της συλλεκτικής έκδοσης σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, όπως στην οροφή και τα εμπρός φτερά.
 


Σήματα «Boardwalk Edition» υπάρχουν και στην καμπίνα του αυτοκινήτου, και βρίσκονται στο ταμπλό και τα εσωτερικά μαρσπιέ. Το συλλεκτικό μοντέλο είναι πλούσια εξοπλισμένο, και έχει δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό, αυτόματο κλιματισμό, θερμαινόμενα καθίσματα, εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα, Park Assist και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες με αυτόματη σκίαση.

Τέλος, το Mini Countryman Boardwalk Edition διατίθεται με όλες τις επιλογές κινητήρων, και στην καυτή έκδοση Cooper S με τον δίλιτρο turbo κινητήρα των 190 ίππων.
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις