Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέες επετειακές εκδόσεις Alfa Romeo Giulia & Stelvio GT Junior
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέες επετειακές εκδόσεις Alfa Romeo Giulia & Stelvio GT Junior

14/10/2021

Με έμπνευση από το σύμβολο της δεκαετίας του 1906, την GT 1300, η Alfa Romeo παρουσιάζει τη συλλεκτική σειρά Giulia και Stelvio GT Junior.

Η Alfa Romeo κυκλοφόρησε δύο νέες ειδικές εκδόσεις των Giulia και Stelvio. GT Junior. Μετά την 6C Villa dEste, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία λανσάρει τώρα τις περιορισμένες εκδόσεις GT Junior που είναι εμπνευσμένες από την πανέμορφη Alfa Romeo GT 1300 Junior από τη δεκαετία του 60.

 Η σχεδίαση εμπνευσμένη από την θρυλική GT 1300 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Λαμβάνοντας λοιπόν ως έμπνευση την GT 1300 η ιταλική μάρκα παρουσίασε τη συλλεκτική σειρά Giulia και Stelvio GT Junior. Βασισμένη στο επίπεδο εξοπλισμού «Veloce», τα μοντέλα περιορισμένης παραγωγής χαρακτηρίζονται εξωτερικά από το αποκλειστικό χρώμα Lipari Ochre, ενώ οι αγοραστές θα βρουν ειδικούς για την περίσταση τροχούς 21 ιντσών στην Stelvio και 19 ιντσών στην Giulia.


H GT 1300 κυριαρχεί και στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, οι σχεδιαστές της Alfa Romeo πρόσθεσαν τη σιλουέτα του GT 1300 Junior ανάγλυφη στο ταμπλό, μαζί με γράμματα GT Junior τόσο στο ταμπλό όσο και στα προσκέφαλα. Η μαύρη δερμάτινη επένδυση συνδυάζεται με διακοσμητικά σε στυλ άνθρακα και πλαϊνά σκαλοπάτια από αλουμίνιο. Και οι δύο «special» εκδόσεις, ξεχωρίζουν από τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες..

Βενζίνη και ντίζελ οι κινητήρες τους

Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα, οι επιλογές είναι δύο. Είτε ο 2λιτρος turbo κινητήρας βενζίνης των 280 ίππων ή ο turbo diesel των 2,2 λίτρων, απόδοσης 210 ίππων. Πέραν όλων των παραπάνω οι Giulia και Stelvio GT Junior
 
Συνοψίζοντας, οι Giulia και Stelvio GT Junior, έρχονται να ολοκληρώσουν το επιτυχημένο λανσάρισμα των 5GTA/GTAm που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο που εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, αλλά και την πρόσφατη περιορισμένη σειρά των Giulia and Stelvio «6C Villa d Este».

Στην Ιταλική αγορά η Alfa Romeo Stelvio GT Junior πωλείται από 72.750 ευρώ.

Στις ειδικές εκδόσεις αναβλίζει το ένδοξο παρελθόν της Alfa Romeo.
Premium εσωτερικό, εξοπλισμένο με άνεση και ασφάλεια.
Τα μοντέλα βασίζονται στην θρυλική GT 1300 του 1960!
Ακόμα πιο λαμπερές με το ρετρό Lipari Ochre χρώμα.
Σας θυμίζουν το παλιό ιταλικό φινίρισμα οι συγκεκριμένες ειδικές εκδόσεις;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε