Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ένα νέο μοντέλο σε coupe αμάξωμα και τέσσερις θύρες ετοιμάζει να αποκαλύψει η Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του μοντέλου.

Ένα νέο μοντέλο σε coupe αμάξωμα και τέσσερις θύρες ετοιμάζει να αποκαλύψει η Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Νέο ΑΜG μοντέλο για Mercedes

22/2/2018

Κάτι νέο ετοιμάζει ο γερμανικός κολοσσός κατασκευής αυτοκινήτων, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για ένα νέο μοντέλο AMG με «τρελές επιδόσεις».

Ένα νέο μοντέλο σε coupe αμάξωμα και τέσσερις θύρες ετοιμάζει να αποκαλύψει η Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, όπως φαίνεται και από αυτές τις κατασκοπευτικές εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του μοντέλου, ωστόσο αναφορές αναφέρουν ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο παραγωγής  του GT Concept και θα ξεχωρίζει για τις υψηλές του επιδόσεις, οι οποίες και αναμένονται να ξεπερνούν αυτές της Mercedes-AMG CLS 53.

Πληροφορίες δεν υπάρχουν ούτε για το μοτέρ που θα δίνει ισχύ στο νέο «αστεράτο» μοντέλο των Γερμανών, πάντως θα προκαλέσει εντύπωση αν δεν δούμε τον twin-turbo V8 των 4 λίτρων. Το μοτέρ αυτό αποδίδει κάτι παραπάνω από 600 ίππους στην Ε63 S και λέγεται ότι ίσως ξεπεράσει και τους 700 ίππους σε συνεργασία με κάποιο ηλεκτρικό μοτέρ για να ανταγωνιστεί την Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.

Μείνετε συντονισμένοι στο AutoTρίτη στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για να μάθετε τα πάντα για το νέο μοντέλο της Mercedes όταν αυτό κάνει ντεμπούτο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις