Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Νέο Audi R8 Green Hell Edition

28/9/2020

Φόρο τιμής στην πίστα Nurburgring προσφέρει η Audi, με την ειδική έκδοση R8 Green Hell Edition, ένα μοντέλο που πολλοί λίγοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν. Δείτε τα ειδικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Το Audi R8 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για να δημιουργήσεις μια ειδική έκδοση, ενός μοντέλου, που θα τιμήσει την πασίγνωστη πίστα αγώνων και δοκιμών Nurburgring. H Γερμανική βιομηχανία σχεδίασε και παρουσίασε το Audi R8 Green Hell Edition, που θα κυκλοφορήσει σε 50 μόνο κομμάτια.



Το R8 Green Hell Edition μπορείς να το αποκτήσεις στο ειδικό πράσινο σκούρο χρώμα ή σε μαύρο, γκρι και λευκό. Για την δημιουργία δυναμικών αντιθέσεων, η Audi έχει προσθέσει πολλά μαύρα χαρακτηριστικά στις εξωτερικές επιφάνειες, ενώ μαύρες είναι και οι ζάντες των 20 ιντσών. 


 
Μέσα στο νέο Audi R8 θα βρεις πολλές επενδύσεις από Alcantara, όπως, στο τιμόνι, το κεντρικό υποβραχιόνιο, το ταμπλό κ.α. Η Audi χρησιμοποιεί πετρόλ ραφές για να κάνει αντίθεση με το μαύρο χρώμα που κυριαρχεί, ενώ βλέπουμε πως στα πατάκια είναι τυπωμένο το λογότυπο «GREEN HELL R8».


 
Κινητήρας στο νέο R8, θα είναι ο πασίγνωστος V10 5.2 λίτρων της Audi που προσφέρει 620 ίππους. Η κίνηση οδηγείται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος quattro και του 7τάχυτου S Tronic κιβωτίου, με τελική ταχύτητα τα 331 χλμ/ώρα και 0-100 2,1 δευτερόλεπτα. Θα κυκλοφορήσουν μόνο 50 μονάδες και το κόστος απόκτησης του είναι 234.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις