Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Dacia Sandero Stepway... και η περιπέτεια ξεκινά!

Διαβάστηκε από 30188 αναγνώστες - 21/5/2021

Νέο Dacia Sandero Stepway... και η περιπέτεια ξεκινά!
To νέο Sandero Stepway απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας. Οι εξωτερικές αναβαθμίσεις δίνουν μία «crossover» διάσταση στο νέο μοντέλο της Dacia. To αμάξωμα είναι δυναμικό και φέρει προστατευτικές ποδιές στο κάτω μέρος, ενώ η αυξημένη απόσταση από το έδαφος δίνει τη δυνατότητα «off road» μετακινήσεων. Σε κάθε εξόρμηση, όμως, οι κορυφαίοι χώροι είναι απαραίτητοι και σε αυτό τον τομέα τόσο το νέο Sandero Streetway όσο και το νέο Stepway βραβεύονται με άριστα. Το μεγάλο τους μεταξόνιο χαρίζει εξαιρετικούς χώρους για τους επιβάτες, ενώ ο όγκος για το χώρο αποσκευών αγγίζει τα 410 λτ., στοιχείο που τα καθιστά κορυφαία στην κατηγορία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Sandero Stepway εξοπλίζεται με τις νέες αρθρωτές ράγες οροφής οι οποίες με μια απλή κίνηση μεταμορφώνονται σε μπάρες για την τοποθέτηση μπαγκαζιέρας ή όποιου άλλου εξοπλισμού εξυπηρετεί.

Πλούσια γκάμα κινητήρων, εκδόσεις LPG και αυτονομία έως 1.500 χλμ.
Τα νέα Dacia Sandero Streetway & Sandero Stepway
έρχονται με μία πλούσια γκάμα μηχανικών συνόλων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Στη βάση της γκάμας βρίσκεται το 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό μοτέρ χωρητικότητας 999 κ.εκ., το οποίο αποδίδει 65 ίππους και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων (αποκλειστικά για το Streetway). Ακολουθεί ο νέος κινητήρας του Group Renault, ο οποίος εξοπλίζεται με turbo και έχει ισχύ που αγγίζει τους 91 ίππους, ενώ υπάρχει δυνατότητα επιλογής 6τάχυτου μηχανικού ή αυτόματου κιβωτίου συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης (CVT).



Τέλος, υπάρχει και η έκδοση διπλού καυσίμου (βενζίνης / υγραερίου) που δίνει έμφαση στο χαμηλό κόστος ανεφοδιασμού και τη μεγάλη αυτονομία. Ο τρικύλινδρος turbo κινητήρας 1.0 TCe απόδοσης 100 ίππων τροφοδοτείται είτε από υγραέριο, είτε από βενζίνη, χαρίζοντας εντυπωσιακή αυτονομία που αγγίζει τα 1.500 χλμ.



Με τιμή εκκίνησης τα 11.980 ευρώ
Το νέο Sandero Streetway διατίθεται στην εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή των 11.980 ευρώ. Στην περίπτωση του νέου Sandero Stepway, η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 14.380 ευρώ καθιστώντας το νέο μοντέλο της Dacia ένα από τα πιο προσιτά crossover της αγοράς. Και στις δύο περιπτώσεις τα μοντέλα καλύπτονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και δωρεάν οδική βοήθεια 3 ετών.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει