Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Νέο Honda Civic Sedan τo 2022

7/10/2020

Το λαοφιλές Ιαπωνικό 4θυρο έρχεται αναβαθμισμένο για να κλέψει τη παράσταση. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για το επερχόμενο μοντέλο.

Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν για το πώς πιθανόν μπορεί να μοιάζει το νέας γενιάς Ηonda Civic Sedan ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. Το κύριο μέλημα της Ιαπωνικής εταιρίας όσον αφορά το 11ης γενιάς Civic είναι ουσιαστικά η απλοποίηση της έντονα τσαλακωμένης εμφάνισης του τρέχοντος μοντέλου. 

Σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο το οποίο έχει αψιδωτούς προβολείς, οι νέοι προβολείς είναι επίπεδοι και η μάσκα κάτω από το σήμα της Honda είναι πιο στενή και κυψελοειδής. Φημολογείται ότι τα φώτα ομίχλης να βρίσκονται στις γωνίες της κάτω όψης.



To πίσω μέρος του Civic Sedan αναδεικνύει την ηλιοροφή του νέου 4θυρου και δίνει μια αισθητική coupe. Σε αντίθεση με το Civic hatchback έχει 2 ξεχωριστά πίσω φώτα. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν υποθέτουμε πως η διάταξη του ταμπλό περιλαμβάνει χώρο για μια οθόνη ψυχαγωγίας στη κορυφή της κεντρικής στοίβας. Φήμες θέλουν τους σχεδιαστές της Ιαπωνικής εταιρίας να ενσωματώνουν χειριστήρια HVAC κάτω από το ταμπλό.

Το νέο Civic θα κάνει το ντεμπούτο του την άνοιξη του 2021 και θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2022, με την Honda να επιβεβαιώνει ότι θα υπάρχει μια παραλλαγή τύπου Si στο νέο sedan που έρχεται.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις