Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Nέο Honda Civic Type R το 2022

6/10/2020

Το διαμάντι της Ιαπωνικής εταιρίας Honda Civic type R έρχεται με νέα έκδοση έτοιμο να καταπλήξει. Διαβάστε παρακάτω όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για το επερχόμενο μοντέλο.

Το νέο ιαπωνικό μοντέλο συνεχίζει την εξελικτική σχεδίαση με τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν να προκαλούν δέος. Με μια πρώτη ματιά εντοπίζουμε διαφορές από το προηγούμενο μοντέλο στη μάσκα και στα φανάρια. Δεν υπάρχει τίποτα το extreme όσον αφορά το σχεδιασμό, αλλά σίγουρα μας εντυπωσιάζει το γεγονός πώς το γρήγορο 5θύρο θα είναι ένα κλικ φαρδύτερο και χαμηλότερο από το προηγούμενο μοντέλο.



Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Τype R θα χρησιμοποιεί ένα υβριδικό σύστημα που θα αποτελείται από δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και ένα turbo κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων. Σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο η κεντρική διάταξη εξάτμισης είναι τεσσάρων απολήξεων. Η ιπποδύναμη θα είναι περίπου 400 ίπποι και αυτό που το κάνει ενδιαφέρον είναι να δούμε αν το μοντέλο θα διατηρήσει το χειροκίνητο κιβώτιο.
 
Με το Civic επόμενης γενιάς που έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στην αγορά την επόμενη άνοιξη, αναμένουμε ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον αρκετοί μήνες μέχρι να δούμε το σπορ Civic Si και το σκληροπυρηνικό Type R. Η αναμονή μεγάλη για το καυτό hatchback καθώς η αισθητική και η δυναμική του δείχνουν ότι ο πύχης ανέβηκε.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις