Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Hyundai Kona: Διέρρευσαν φωτογραφίες
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Hyundai Kona: Διέρρευσαν φωτογραφίες

26/10/2022

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Hyundai Kona δεύτερης γενιάς, αποκαλύπτοντας το πίσω μέρος του λίγο πριν να κυκλοφορήσει στις αγορές το 2023.

Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες

Το νέο Hyundai Kona «πιάστηκε» να μεταφέρετε πάνω σε ένα φορτηγό, με ένα μεγάλο μαύρο καμουφλάζ να καλύπτει την εμφάνισή του. Παρόλα αυτά, ένα μεγάλο άνοιγμα στο πίσω μέρος μας έδωσε μία γεύση από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Εμφάνιση από το μέλλον με φωτιζόμενες LED μπάρες

Παλιότερα, είχαμε δει αρκετές κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το αυτοκίνητο των δοκιμών, αλλά το βαρύ καμουφλάζ δεν άφηνε «πολλά» να φανούν στο ευρύ κοινό. Ωστόσο ένα εκπαιδευμένο μάτι θα μπορούσε να διακρίνει τις αλλαγές στον μπροστινό προφυλακτήρα και τους προβολείς, που με τη σειρά τους συμβάλλουν σε μία πιο φουτουριστική εμφάνιση. Όλοι όμως μιλάνε για τις φωτιζόμενες μπάρες, που έχουν αντικαταστήσει τα διαιρούμενα φωτιστικά σώματα σε εμπρός και πίσω μέρος, θυμίζοντας τα μπροστινά του Hyundai Staria. Εκτός της εξωτερικής εμφάνισης, είχαμε πάρει και μία γεύση από το εσωτερικό του.
 

Ίδιοι κινητήρες και ισχυρή έκδοση N Line

Η Hyundai θα διατηρήσει την ίδια γκάμα κινητήρων και στην επόμενη, δεύτερη γενιά του Kona, προσφέροντας βενζινοκίνητες επιλογές αλλά και αμιγώς ηλεκτρικές. Στους χώρους της εταιρείας, το μοντέλο «ακούει» στο κωδικό όνομα SX2, ενώ το  SX2e EV αναφέρεται στην ηλεκτρική έκδοση, με το γράμμα e να υποδηλώνει την ευρωπαϊκή αγορά. Εκτός αυτών, συζητιέται και το όνομα SX2 N Line, κάτι που σημαίνει πως θα δούμε την πιο ισχυρή έκδοση και στην 2η γενιά.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε