Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Νέο Hyundai Kona

2/9/2020

Στην επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Hyundai Kona, προχώρησε η Κορεατική βιομηχανία, ενώ παρουσίασε παράλληλα και την N Line έκδοση του. Δείτε τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων.

Τέλος στην αναμονή για το νέο Hyundai Kona και Kona N Line, έβαλε η Κορεατική βιομηχανία, που παρουσίασε και επίσημα τα δύο νέα μοντέλα της. Η εξωτερική σχεδίαση του μοντέλου έχει πολλά κοινά με τον προκάτοχο του, αν και είναι εμφανής η διαφορά του νέου προφυλακτήρα και των φωτιστικών μέσων.



Το Hyundai Kona N Line έχει πιο αιχμηρή σχεδίαση με διαφορετική γρίλια, ένα μικρό αεροδυναμικό χείλος τύπου Ν με γωνιακά πτερύγια και έναν νέο προφυλακτήρα στο μπροστά μέρος. Ολόφρεσκος είναι και πίσω προφυλακτήρας με ενσωματωμένο αεροδυναμικό διαχύτη, και σύστημα εξάτμισης διπλών απολήξεων.
 
Μεγάλη είναι και η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων για το ανανεωμένο Hyundai Kona. Αρχικά υπάρχει ο Τ-GDI Smartstream 1,6 λίτρων που προσφέρει 198 ίππους, ο 1.6 λίτρων diesel κινητήρας Smartstream με την ήπια υβριδική τεχνολογία 48 βολτ (136 ίππους), ο βενζινοκινητήρας 1,0 λίτρου T-GDI Smartstream (120 ίππων), αλλά και ο GDI 1,6 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα για συνδυαστική ισχύ 141 PS. 


 
Το νέο Hyundai Kona, είναι εξοπλισμένο με ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και μια οθόνη αφής, επίσης 10,25 ιντσών για το σύστημα infotainment. Διαθέσιμη είναι και η σουίτα ασφαλείας SmartSense Active Safety της Hyundai, που περιλαμβάνει πλήθος συστημάτων όπως Blind-Spot Collision-Hindance Assist, Rear Cross-Traffic Collision-Hindance Assist, Smart Cruise Control με stop and go, Leading Vehicle Departure Alert, Lane Follow Assist, Intelligent Limit Warning κ.α. Το νέο Hyundai Kona θα κάνει το εμπορικό του ντεπούτο μέχρι το τέλος του έτους.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις