Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Όσον αφορά τις διαστάσεις, η Hyundai ανακοινώνει πως το σεντάν είναι τώρα 30 χλστ. πιο χαμηλό σε ύψος.

Οι πωλήσεις στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο θα αρχίσουν στο δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Η Hyundai ισχυρίζεται ότι ο εσωτερικός διάκοσμος έχει πιο premium αέρα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Nέο Hyundai Sonata (+video)

6/3/2019

Με sport και coupe χαρακτηριστικά εφοδιάστηκε η sedan έκδοση Sonata στην 8η γενιά του αλλά και μέρος της νέας σχεδιαστικής κουλτούρας της Κορεατικής εταιρείας.

To νέας γενιάς Sonata αποκάλυψε μόλις η Hyundai, περίπου έναν μήνα πριν το επίσημο ντεμπούτο του μπροστά στο κοινό στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για ένα 4θυρο σεντάν με πολλά coupe χαρακτηριστικά και γίνεται το πρώτο μοντέλο της μάρκας που υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα Sensuous Sportiness που είδαμε πρώτη φορά στο Le Fil Rouge concept. Εκτός από τις επιρροές του από το προαναφερθέν concept, το νέo Sonata δανείζετε τα φωτιστικά σώματα Hidden Lighting Lamps από το HDC-2 concept. Τα φώτα αυτά μοιάζουν σαν να είναι από χρώμιο όταν τα φώτα είναι κλειστά ενώ όταν ο οδηγός τα ανάψει, φωτίζουν αμέσως με μεγάλη ένταση και παίρνουν τον ρόλο των DRLs. Όσον αφορά τις διαστάσεις, η Hyundai ανακοινώνει πως το σεντάν είναι τώρα 30 χλστ. πιο χαμηλό σε ύψος αλλά ταυτόχρονα πιο πλατύ κατά 25 χιλιοστά, πιο μακρύ κατά 45 χλστ. και έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 35 χλστ.
 

Η Hyundai ισχυρίζεται ότι ο εσωτερικός διάκοσμος έχει πιο premium αέρα και πράγματι η καμπίνα φαίνεται πως είναι αρκετά ανανεωμένη σχεδιαστικά. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός ενώ το μάτι πέφτει και στην μεγάλη οθόνη πάνω από την κεντρική κονσόλα που υποστηρίζει το σύστημα infotainment αλλά και στο νέο τρόπο ελέγχου του αυτόματου κιβωτίου που αντικαθιστά τον παραδοσιακό επιλογέα.

Οι πωλήσεις στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο θα αρχίσουν στο δεύτερο εξάμηνο του 2019.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις