Ποιοτικό και λειτουργικό είναι το εσωτερικό του νέου Mazda 3. Ο κεντρικά τοποθετημένος διακόπτης «Multi Commander» είναι εύκολος στη χρήση, ενώ αισθητά αναβαθμισμένες είναι και οι οδηγίες του μενού.

Η κάμερα οπισθοπορείας αποτελεί στοιχείο του βασικού εξοπλισμού.

Ο χώρος αποσκευών συρρικνώθηκε στα 351 λίτρα, ενώ με πεσμένα τα καθίσματα μπορεί να ανέλθει στα 1.026 λίτρα. Το υψηλό κατώφλι φόρτωσης είναι μη πρακτικό.

Εσωτερικό: less is more

Διαβάστηκε από 3276 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/3/2019

Στο εσωτερικό από την άλλη φαίνεται να έχει συντελεστεί μια «αισθητική επανάσταση» με την φιλοσοφία less is more να κυριαρχεί σε αυτό. Ως απόρροια αυτής έχουμε πιο καθαρές επιφάνειες, λιγότερο πολύπλοκα υλικά, λιγότερα χειριστήρια και διακόπτες, ενώ αισθητά βελτιωμένη είναι τόσο η εργονομία, όσο και η ευχρηστία. Η κεντρική οθόνη των 8,8΄΄ μετατοπίστηκε ελαφρώς προς τα αριστερά και προς τα πίσω για να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού. Στο βασικό εξοπλισμό συναντάμε πια ένα κανονικό Head-up-Display, το οποίο και αναπαριστά όλες τις σημαντικές πληροφορίες στο τζάμι μπροστά από τον οδηγό. Για πρώτη φορά ρυθμίζεται η κλίση της θέσης του οδηγού ως προς το ύψος, ενώ και η ρύθμιση του τιμονιού σε βάθος αυξήθηκε από 5 σε 7 εκατοστά. Οι χώροι είναι σε γενικές γραμμές καλοί, με τη μοναδική ένσταση να αφορά στο χώρο αποσκευών των 351 λίτρων με το υψηλό κατώφλι φόρτωσης. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
   

ΟΔΗΓΟΥΜΕ - Τελευταια Νεα


Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων