Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο μοντέλο έκανε την εμφάνισή του στη πόλη της Γενεύης έχοντας επηρεαστεί σχεδιαστικά από τη γλώσσα Kodo την οποία συναντάμε σε όλα τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας.

Μέσα στο πλήθος νέων μοντέλων που κάνουν πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, είναι και το νέο Mazda CX-30.

Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από Euro 6d-TEMP μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου που συνδυάζονται είτε με εξατάχυτο χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο.

Το εσωτερικό του σύμφωνα με τη μάρκα είναι φιλικό προς το χρήστη.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Mazda CX-30

7/3/2019

Το νέο SUV που τοποθετείται μεταξύ των CX-3 και CX-5 στη σειρά crossover/SUV, παρουσίασε η Mazda με το νέο Mazda CX-30 να μαγεύει το πλήθος!

Το νέο μοντέλο έκανε την εμφάνισή του στη  πόλη της Γενεύης έχοντας επηρεαστεί σχεδιαστικά από τη γλώσσα Kodo την οποία συναντάμε σε όλα τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας. Το νέο SUV που τοποθετείται μεταξύ των CX-3 και CX-5 στη σειρά crossover / SUV της μάρκας έρχεται με ένα πιο συντηρητικό σχεδιασμό, ωστόσο οι αναλογίες φαίνονται ισορροπημένες.
 
Το CX-30 βασίζεται σε μία εξελιγμένη μορφή της αρχιτεκτονικής Skyactiv-Vehicle της Mazda, που βρίσκουμε και στο νέο Mazda3. Οι διαστάσεις του μετρούνται σε 4.395 χιλιοστά μήκος, 1.795 πλάτος και μεταξόνιο 2.655 χιλιοστά γεγονός που καθιστά σημαντικά μακρύτερο και ελαφρώς πλατύτερο από το CX-3. Η Mazda δεν λέει ποιο είναι το βάρος του αυτοκινήτου, αλλά υποθέτουμε ότι θα είναι λίγο περισσότερα από τα 1.339 κιλά του CX-3.

Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από Euro 6d-TEMP μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου που συνδυάζονται είτε με εξατάχυτο χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι μονάδες βενζίνης έρχονται με το ήπια υβριδικό σύστημα M Hybrid της Mazda για βελτιωμένη απόδοση. Η τεχνολογία συνδυάζει ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης με έναν ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 24 volt. Επιπλέον το CX-30 λαμβάνει και τον τελευταίο κινητήρα Skyactiv-X.
 
Το εσωτερικό του σύμφωνα με τη μάρκα είναι φιλικό προς το χρήστη, ενώ από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του είναι ένας περιστροφικός επιλογέας στην κεντρική κονσόλα που ελέγχει το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας.
 
Οι τιμές του νέου Mazda CX-30 αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.             

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις