Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Nέο Opel Corsa F

Διαβάστηκε από 9124 αναγνώστες - 17/7/2019

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου Corsa προχώρησε η Opel, με τρεις επιλογές στην βενζίνη και μια στο diesel. Η 6η γενιά του δημοφιλούς μοντέλου θα κυκλοφορεί και με αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, ενώ πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας.

Λίγο χρονικό διάστημα μετά την αποκάλυψη της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης, η Opel προχώρησε στην παρουσίαση της έκτης γενιάς του Opel Corsa με τους συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης.
Η εξωτερική εμφάνιση του νέου μικρού της Opel έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά τόσο στο εμπρός όσο και το πίσω μέρος.



Στον πρόβολο, το μοντέλο υιοθετεί νέα φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένη τεχνολογία LED, νέας σχεδίασης γρίλια που φέρει στο μέσο της το έμβλημα της μάρκας αλλά και πολύ διαφορετικό προφυλακτήρα. Το νέο Opel Corsa έχει πιο γραμμωμένο καπό και πλαϊνό μέρος ενώ, όσον αφορά την πίσω όψη του, και εκεί τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Τα πίσω φώτα έχουν σαφώς νέα σχεδίαση αλλά και ο προφυλακτήρας πιο χαμηλά δεν θυμίζει σε τίποτα αυτόν του προκατόχου του.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις