Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Νέο Opel Corsa Ultimate

Διαβάστηκε από 6618 αναγνώστες - 27/10/2020

Η βιομηχανία της Opel παρουσίασε και επίσημα την κορυφαία εξοπλιστική έκδοση του νέου Corsa, με κωδική ονομασία Ultimate. Ποια χαρακτηριστικά του, το φέρνουν στην κορυφή των νέων Corsa?

Το νέο Opel Corsa έχει συναρπάσει το κοινό από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, σε όλη την Ευρώπη. Σήμερα η Opel παρουσίασε και επίσημα την κορυφαία εξοπλιστική του έκδοση, με ονομασία Corsa Ultimate.



To «απόλυτο» Corsa είναι εφοδιασμένο με τεχνολογίες και premium χαρακτηριστικά, ώστε να διαφέρει από τα υπόλοιπα αδελφάκια του. Καταρχάς να τονίσουμε τους προβολείς IntelliLux LED matrix, το σύστημα ψυχαγωγίας Multimedia Navi Pro, τις υπηρεσίες OpelConnect, τον αυτόματο κλιματισμό και το δέρμα Alcantara στα καθίσματα. 

Στο νέο Opel Corsa Ultimate συναντάμε το σύστημα ψυχαγωγίας Multimedia Navi Pro με οθόνη 10 ιντσών, Apple CarPlay και Android Auto, αλλά και φωνητικό έλεγχο. Τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού είναι θερμαινόμενα, ενώ υπάρχει και λειτουργία μασάζ για τον οδηγό. 


 
Το νέο Corsa Ultimate είναι εφοδιασμένο με τις επιβλητικές ζάντες 17 ιντσών για μια πιο δυναμική και επιβλητική παρουσία. Η τιμή του στη Γερμανία ξεκινά από 23.870 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις