Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το design είναι μινιμαλιστικό με τη νέα μάσκα να κλέβει την παράσταση.

Το νέο concept υποστηρίζεται από μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα , η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2021.

Νέο QX Inspiration Concept από την Infiniti

7/1/2019

H Infiniti θα παρουσιάσει ένα νέο ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο με το όνομα QX Inspiration στην ερχόμενη έκθεση του Ντιτρόιτ.

Η ιαπωνική μάρκα αναφέρει πως το εν λόγω crossover αντιπροσωπεύει τα σχέδιά της για ηλεκτροκίνητα οχήματα προσανατολισμένα στην απόδοση, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί την προεπισκόπηση του μέλλοντος της εταιρείας, που είναι βασισμένο στον ηλεκτρισμό. Επιπλέον, το QX Inspiration εισάγει μια ενημερωμένη γλώσσα σχεδίασης, που εμφανίζεται και στο πρωτότυπο Q Inspiration, η οποία θα επηρεάσει τα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα παραγωγής της μάρκας.
 
Όπως βλέπουμε το μοντέλο έχει ενιαίο σχεδιασμό, καθώς από τη στιγμή που πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο δεν έχει ανάγκη μεγάλες εισόδους αέρα. Από κει και πέρα τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα, αλλά κυρίως το φωτιζόμενο σήμα και το όνομα της μάρκας στο εμπρόσθιο μέρος, είναι δύο ακόμα στοιχεία που ενημερώνουν πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
 
Το νέο concept υποστηρίζεται από μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για ηλεκτρικά οχήματα που υποστηρίζει την προγραμματισμένη ώθηση της ηλεκτροκίνησης από την Infiniti, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2021. Επιπλέον ο Ιάπωνας κατασκευαστής υπογραμμίζει πως η νέα γενιά αρχιτεκτονικών για ηλεκτρικά οχήματα επιτρέπει τη δημιουργία «εσωτερικών χώρων σαν σαλόνι».
 
Το Infiniti QX Inspiration concept θα αποκαλυφθεί πλήρως στο Ντιτρόιτ στην Έκθεση NAIAS στις 14 Ιανουαρίου.    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις