Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Νέο Seat Arona το 2021!

Διαβάστηκε από 5375 αναγνώστες - 26/1/2021

Το επερχόμενο Seat Arona θα έχει μοντέρνα εμφάνιση, με αέρα από το μεγαλύτερο Seat Ateca αλλά και το Leon. Βλέπουμε πώς θα είναι το νέο μοντέλο που θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στη χρονιά.

Το Arona παρουσιάστηκε πριν από 4 χρόνια και ήταν το πρώτο μικρό crossover της Seat. Πλέον, η εταιρεία ανανεώνει το μοντέλο της, και δοκιμάζει το πρωτότυπο όχημα σε σκληρές χειμερινές συνθήκες στη Βόρεια Ευρώπη.

Όταν κάτι είναι επιτυχημένο, δεν το αλλάζουμε, κι έτσι η Seat δεν έχει κάνει ριζικές αλλαγές στο επερχόμενο αυτοκίνητο. Πίσω από το έντονο καμουφλάζ παρατηρούμε μία μεγαλύτερη εμπρόσθια γρίλια, ενώ αντίθετα, ο αεραγωγός του προφυλακτήρα έχει μικρύνει. Παραμένοντας σε αυτό το σημείο, τα πλευρικά ανοίγματα, τα οποία φιλοξενούν στο τρέχον μοντέλο τα φώτα ομίχλης, πλέον θα είναι μικρότερα και τριγωνικού σχήματος.



Μέχρι στιγμής τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα φαίνεται πως θα είναι τα ίδια. Αυτό ενδέχεται να αλλάξει όσο εξελίσσεται το νέο μοντέλο. Στο πίσω μέρος φαίνεται πως υπάρχει ένα είδος διαχύτη χαμηλά, εκατέρωθεν του οποίου βρίσκονται οι απολήξεις της εξάτμισης. Ανεβαίνοντας ψηλότερα, βλέπουμε τα πίσω φανάρια, που είναι τεχνολογίας LED, και διαθέτουν το τριγωνικό σχεδιαστικό στοιχείο των νέων μοντέλων της Seat, όπως το Leon και το μεγάλο Ateca.
Όσον αφορά το εσωτερικό του καινούριου Arona, αναμένουμε να δούμε αναβαθμίσεις στον τομέα του infotainment, καθώς και νέες επιλογές σε χρώματα της καμπίνας. Από το 2018 υπάρχει σαν διαθέσιμη επιλογή ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, αλλά ενδέχεται να ανανεωθεί το software του συστήματος.



Τα μηχανικά σύνολα του νέου μοντέλου θα αποτελούνται κατά πάσα πιθανότητα κυρίως από κινητήρες βενζίνης, με ορισμένους να διαθέτουν και mild-hybrid σύστημα 48V. Ίσως δούμε και diesel εκδόσεις, αν και το μέλλον τους είναι αβέβαιο, μιας και η εταιρεία κατήργησε το περασμένο Φθινόπωρο τα πετρελαιοκίνητα Ibiza και Arona από την αγορά της Μ. Βρετανίας.

Το νέο Seat Arona αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις