Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο Skoda Vision IN

8/1/2020

Το νέο SUV της Skoda με ονομασία Vision IN, είναι έτοιμο να παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα και εμείς σας αποκαλύπτουμε τα πρώτα στοιχεία που κυκλοφόρησαν και επίσημα από την Τσέχικη βιομηχανία.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Skoda Vision IN, έχει προγραμματιστεί για την έκθεση Auto Expo 2020 στο Νέο Δελχί από 5 έως 12 Φεβρουαρίου, αλλά η Skoda θέλησε να δώσει από τώρα τα πρώτα σχέδια του νέου SUV, ώστε να προετοιμαστεί το κοινό.
Το νέο Skoda Vision IN, χαρακτηρίζεται από μυώδης γραμμές και επιθετική αισθητική στην σχεδίαση του. Ο πρόβολος του αυτοκινήτου έχει ως σημείο αναφοράς το μεγάλο καπό και την νευρώδη μεγάλη μάσκα, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι χωριστές μονάδες των εμπρός φωτιστικών σωμάτων.
Οι δύο μεγάλοι αεραγωγοί αλλά και η αλουμινένια ποδιά προσφέρουν έναν σπορ και συνάμα δυναμικό χαρακτήρα.



Στο πίσω μέρος, μπορεί κανείς να διακρίνει τα έντονα τρισδιάστατα φώτα, ενώ μια επιπλέον φωτιζόμενη λωρίδα, συνδέει τους ανακλαστήρες. Για ακόμα μια φορά θα δούμε το όνομα της Skoda να αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα στο κέντρο του πίσω μέρους, ενώ την συνολική επιθετική εικόνα του νέου Skoda Vision IN, ολοκληρώνει ο διαχύτης αλουμινίου που είναι ενσωματωμένος στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως το νέο SUV θα βασιστεί στη νέα πλατφόρμα MQB A0 IN.

Ο μέχρι τώρα σχεδιασμός της Τσέχικης βιομηχανίας για το νέο Skoda Vision IN, έχει ως βάση το λανσάρισμα του μοντέλου στην αγορά της Ινδίας, χωρίς να ξέρουμε επίσημα αν στο μέλλον θα προωθηθεί και στην Ευρώπη.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις