Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μέχρι στιγμής, είναι άγνωστό αν η Honda θα το βάλει στην γραμμή παραγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν το γιγάντιο σπόιλερ και οι μοναδικές απολήξεις της εξάτμισης.

Nέο Small RS Concept

20/4/2018

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει το νέο concept που παρουσίασε η Honda στην Ινδονησία, με τις φήμες να αναφέρουν ότι η μάρκα ετοιμάζει ένα μικρότερο hot hatch. Πώς σας φαίνεται; Θα θέλατε να το δείτε στους δρόμους;

Ένα νέο concept παρουσίασε η Honda στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Ινδονησίας κάτω από το όνομα Small RS, και όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε, θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για ένα «baby» Honda Civic Type R.

O πρόβολος του μοντέλου είναι αρκετά επιθετικός χάρη στα φωτιστικά του σώματα, τους μεγάλους εισαγωγείς αέρα χαμηλά στον προφυλακτήρα και τις μαύρες λεπτομέρειες ενώ την παράσταση κλέβει ο αεραγωγός στο καπό. Η σπορ σχεδίαση του συνεχίζει και στο υπόλοιπο αμάξωμα χάρη στις πλαϊνές ποδιές και τους λεπτούς καθρέπτες ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν το γιγάντιο σπόιλερ και οι μοναδικές απολήξεις της εξάτμισης.

Ο επικεφαλής της Honda στην χώρα, κ. Τakehiro Watanabe δήλωσε από την πλευρά του ότι το concept αυτό είναι μια πρόταση της ιαπωνικής μάρκας για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το ιδανικό hot hatch.

Μέχρι στιγμής, είναι άγνωστό αν η Honda θα το βάλει στην γραμμή παραγωγής ενώ δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα για τα μοτέρ του. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις