Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το ευρωπαϊκό εμπορικό λανσάρισμα της έκδοσης Offroad του Tiguan, η οποία είχε παρουσιαστεί πριν από λίγο διάστημα, ξεκίνησε η Volkswagen.

Το Τiguan στην έκδοση Offroad θα εξοπλίζεται αρχικά με τον 2.0 λίτρων TDI κινητήρα που προσφέρει 150 ίππους.

Οι διαφορές στον εσωτερικό διάκοσμο είναι ελάχιστες.

Νέο VW Τiguan Offroad

29/10/2018

Το ευρωπαϊκό εμπορικό λανσάρισμα της έκδοσης Offroad του Tiguan, η οποία είχε παρουσιαστεί πριν από λίγο διάστημα, ξεκίνησε η Volkswagen.

Το νέο VW Τiguan Offroad, το οποίο για πρώτη φορά το είχαμε δει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας το καλοκαίρι, ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές του πωλήσεις, με την εταιρεία να το προμηθεύει στην αγορά της Γερμανίας με κόστος απόκτησης που ξεκινά από τις 40.925 ευρώ.
 
Το Τiguan στην έκδοση Offroad θα εξοπλίζεται αρχικά με τον 2.0 λίτρων TDI κινητήρα που προσφέρει 150 ίππους και θα είναι «ζευγαρωμένος» με ένα κιβώτιο ταχυτήτων DSG 7 σχέσεων και ένα σύστημα τετρακίνησης 4MOTION Active, ωστόσο η μάρκα αναφέρει  πως στο μέλλον αναμένονται να προστεθούν στη γκάμα και νέα μηχανικά σύνολα.

Σε ότι αφορά τις διαφορές που έχει αυτή η έκδοση σε σχέση με τον κανονικό Tiguan, το Offroad αποκτά διευρυμένη γωνία προσέγγισης που φτάνει πλέον τις 24 μοίρες, αλλά και ένα νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα. Από κει και πέρα οι ζάντες του βασικού εξοπλισμού μετριούνται στις 18 ίντσες, ενώ διαθέσιμοι είναι οι προαιρετικοί τροχοί 19 και 20 ιντσών.
 
Οι διαφορές στον εσωτερικό διάκοσμο είναι ελάχιστες με την VW πάντως να ανακοινώνει πως τα υλικά κατασκευής είναι τα πλέον ανθεκτικά, ενώ παράλληλα τονίζεται η παρουσία του εμβλήματος «Οffroad» στα πατάκια και των αλουμινένιων πεντάλ. Τέλος, ο βασικός εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει ακόμα τον πίνακα οργάνων Active Info Display, το σύστημα infotainment Composition Media με 8 ιντσών οθόνη αφής, Αpple CarPlay, πίσω κάμερα, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος κ.α

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις