Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με δυναμική και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση το νέο VW Tiguan
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με δυναμική και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση το νέο VW Tiguan

Διαβάστηκε από 6898 αναγνώστες - 11/4/2024

Το όνομα «Tiguan» είναι συνδυασμός του «Tiger» και του «Leguan», που αποτελεί τη γερμανική λέξη για το iguana. Όπως η τίγρης έχει δυναμική και ταυτόχρονα ντελικάτη εμφάνιση, έτσι και το νέο VW Tiguan διακατέχεται από κομψό σχεδιασμό, από τον οποίον όμως δεν λείπουν τα δυναμικά στοιχεία.
Ο εμπρόσθιος πρόβολος έχει μια εσάνς από τα ηλεκτρικά μοντέλα της οικογένειας ID, χάρη στις καμπύλες επιφάνειες και την κλειστή εμπρόσθια γρίλια που ενώνει τα LED φανάρια.



Το πλαϊνό μέρος του γερμανικού SUV είναι αρκετά μυώδες. Οι νευρώσεις επάνω από τους θόλους των τροχών, που ξεκινούν από τα φωτιστικά σώματα και καταλήγουν στις πόρτες, προσδίδουν ένα sport στοιχείο στο Tiguan, το οποίο ενισχύεται ακόμα περισσότερο στην έκδοση R-Line που διαθέτει τονισμένους προφυλακτήρες με μοτίβο που θυμίζει αεραγωγούς με πλεκτή σήτα.

Στο πίσω μέρος, η αεροτομή που αγκαλιάζει το παρμπρίζ δίνει έξτρα «πόντους» δυναμισμού, ενώ τα πίσω φανάρια είναι μακρόστενα, προεκτείνονται στην πόρτα του χώρου αποσκευών και υπογραμμίζουν το πλάτος του αυτοκινήτου.

Σελ.
1
Νέο VW Tiguan: Το οδηγήσαμε στην Ορεινή Αρκαδία
Σελ.
2
Με δυναμική και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση το νέο VW Tiguan
Σελ.
3
Φουλ ανανεωμένο το εσωτερικό του VW Tiguan, με έντονο το τεχνολογικό στοιχείο
Σελ.
4
Με ήπια υβριδικούς κινητήρες, plug-in hybrid και diesel εκδόσεις το νέο VW Tiguan
Σελ.
5
Στο δρόμο το VW Tiguan είναι άνετο, στιβαρό και έχει υψηλή ποιότητα κύλισης
Σελ.
6
Η τιμή του νέου VW Tiguan ξεκινά από τα 34.300 ευρώ