Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το R-Line κοστούμι περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός με σπορτίφ χαρακτήρα και νίκελ ενθέσεις περιμετρικά των προβολέων ομίχλης.

Οι ζάντες 16 ιντσών προσφέρονται στάνταρ, ενώ υπάρχει προαιρετικά επιλογή για τις 17άρες Polygon με ελαστικά 195/40.

Νέο VW up! R-Line

5/9/2018

Η VW εμπλουτίζει τη γκάμα του up! «ντύνοντάς» το με την πιο αθλητική περιβολή της έκδοσης R-Line η οποία περιλαμβάνει πολλά καλούδια στο εξωτερικό.

Το μίνι μοντέλο της VW μετά την τελευταία του ανανέωση μπήκε στην GTI οικογένεια της μάρκας όντας εφοδιασμένο με τον 1.000άρη TSI τρικύλινδρο κινητήρα ισχύος 115 ίππων (Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή του VW up! GTI). Σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό της γκάμας του up! με την εξοπλιστική έκδοση R-Line η οποία γεφυρώνει το κενό μεταξύ του GTI και των απλούστερων εκδόσεων, όσον αφορά πάντα στο αισθητικό κομμάτι.
 

Αναλυτικότερα, στο νέο up! R-Line έχουν ενσωματωθεί ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες με σπορτίφ χαρακτήρα και νίκελ ενθέσεις περιμετρικά των προβολέων ομίχλης, φιμέ τζάμια, μαύρη διχρωμία σε οροφή και πλαϊνούς καθρέπτες και πολυάκτινες Triangle ζάντες 16 ιντσών με μαύρο φινίρισμα και ελαστικά διαστάσεων 185/50, ενώ προαιρετικά υπάρχει και η επιλογή για 17άρες ζάντες Polygon με ελαστικά 195/40.

Τέλος, όσον αφορά στο κόστος του πακέτου R-Line ξεκινά από τα 795 ευρώ για την αγορά της Γερμανίας, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες προς το παρόν για το κόστος αυτού στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις