Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο cabrio από την Fiat

12/1/2021

Η Fiat θα κάνει δυναμικό «μπάσιμο» στην δημοφιλή κατηγορία των SUV, και τρανή απόδειξη είναι ο ερχομός της cabrio έκδοσης του 500 Χ. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το μοντέλο που σχεδιάζει η Ιταλική βιομηχανία.

Έχουμε πει δεκάδες φορές μέχρι και σήμερα, πως οι απαιτήσεις και οι ανάγκες του κοινού είναι αυτές που δρομολογούν και τις τάσεις της αγοράς. Μεγαλύτερη απόδειξη είναι το λανσάρισμα αμέτρητων crossover και SUV μοντέλων από όλες τις βιομηχανίες, αφού οι συγκεκριμένες δύο κατηγορίες είναι αυτές που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση, τα τελευταία χρόνια.

Έτσι λοιπόν, και η Fiat θα λανσάρει σύντομα μια νέα έκδοση SUV και μάλιστα cabrio, με βάση το 500Χ. Βασικός στόχος είναι να κοντράρει στα ίσια το VW T-Roc cabrio, που κυκλοφόρησε και επίσημα την περσινή χρονιά.

Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα αναφέρουν πως, οι Ιταλοί είναι ήδη πολύ μπροστά στον σχεδιασμό του μοντέλου και θα το παρουσιάσουν και επίσημα μέσα στην χρονιά. Το νέο Fiat 500X θα διαθέτει μία μαλακή ηλεκτρικά ανοιγοκλειόμενη οροφή, πάντα σε τετράθυρη έκδοση. 

Πληροφορίες για τους κινητήρες που θα εφοδιάσουν το μοντέλο, δεν έχουν διαρρεύσει έως τώρα, αλλά δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη να δούμε και plug-in hybrid κινητήρες, που θα βοηθήσουν την Ιταλική βιομηχανία να εναρμονιστεί με τους περιορισμούς των ρύπων. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις