Θα είναι άραγε παρόμοιο το νέο concept με το Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo;

Νέο concept απο την Ηyundai στο Ντιτρόιτ

Διαβάστηκε από 1015 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/1/2019

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η έλευση ενός νέου concept υψηλών επιδόσεων από την Hyundai που θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Ντιτρόιτ.

 
   
Συνέντευξη Tύπου θα παραχωρήσει στις 14 Ιανουαρίου στο περιθώριο της Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ η Hyundai, χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστό τι πρέπει να περιμένουμε.

Σύμφωνα πάντως με όσα έχουν γίνει γνωστά από δημοσιεύματα στην Ιαπωνία, ο επικεφαλής Έρευνας και Ανάπτυξης της μάρκας Αlbert Biermann θα χρησιμοποιήσει την συνέντευξη Tύπου για να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την «έκπληξη» που είπε ότι ετοιμάζει η μάρκα. Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει πως: «O βασικός στόχος του τμήματος Ν είναι να βελτιώσει την εικόνα της Ηyundai και να ανεβάσει το επίπεδο τεχνογνωσίας της. Το τμήμα Ν ετοιμάζει εξελίξεις έκπληξη για το Ντιτρόιτ».
 
Αν και δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ο Βiermann τόνισε πως θα αποκαλυφθεί «ένα υψηλών επιδόσεων μοντέλο με κυψέλες υδρογόνου» σημειώνοντας μάλιστα πως η μάρκα έχει αυτή την στιγμή την πιο ανεπτυγμένη τεχνολογία σε αυτό το είδος εναλλακτικής πηγής καυσίμου.

Το μοντέλο θα είναι κάποιο concept, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν θα είναι κάτι παρόμοιο με το Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo που παρουσιάστηκε το προηγούμενο διάστημα με ισχύ 883 άλογα, τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ και ανθρακονημάτινο monocoque σασί.
 

Tags: HYUNDAI

Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων