Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο φθηνό και μικρό ηλεκτρικό από τη Skoda

Νέο φθηνό και μικρό ηλεκτρικό από τη Skoda

1/3/2022

Στα άμεσα πλάνα της Skoda είναι η δημιουργία ενός προσιτού ηλεκτρικού πόλης, το οποίο θα κοστίζει λιγότερο από 20.000 ευρώ που θα είναι η αρχική τιμή του αντίστοιχου ID. Life της VW.

Νέο ηλεκτρικό πόλης βασισμένο στη πλατφόρμα MEB

Ο όμιλος VW σκοπεύει να αναπτύξει μία νέα οικογένεια από ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης, τα οποία θα βασίζονται στη γνωστή πλατφόρμα MEB. Προς το παρόν, έχουμε δει τα αντίστοιχα πρωτότυπα «αδερφάκια» VW ID. Life και CUPRA UrbanRebel, ενώ σύντομα θα γνωρίσουμε και τα μικρά μοντέλα των SEAT και Skoda.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

«Tο αυτοκίνητό μας θα είναι διαφορετικό»

Ο Thomas Schafer, διευθυντής της Τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αναφέρθηκε σχετικά με το αναμενόμενο ηλεκτρικό πόλης που ετοιμάζει η Skoda τονίζοντας πως το δικό τους μικρό μοντέλο θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα του γερμανικού ομίλου. Ταυτόχρονα, παραδέχτηκε ότι οι άλλες εταιρείες του VW Group έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στην  εξέλιξή τους σημειώνοντας: «Σύντομα θα κάνουμε την ανακοίνωσή μας αλλά να είστε σίγουροι πως το αυτοκίνητό μας θα είναι διαφορετικό από τις αδελφές μας μάρκες και θα πρόκειται για ένα πανέμορφο concept που θα ταιριάζει στην Skoda».

Φθηνότερο από τα αντίστοιχα μοντέλα του VW Group

To νέο μικρό ηλεκτρικό Skoda θα έχει ως κύριο γνώμονα την πρακτικότητα και την προσιτή τιμή, η οποία όπως προαναφέραμε θα είναι μικρότερη από τα 20.000 ευρώ του VW ID.Life. Παρόλα αυτά, θα αργήσουμε να το δούμε αφού σειρά έχουν οι υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου. Έτσι κι αλλιώς, ακόμα δεν έχουμε γνωρίσει το πρωτότυπο μοντέλο της Skoda.
 

Αναμένεται μεγάλη μάχη στη κατηγορία αυτοκινήτων πόλης!
Νέο μικρό ηλεκτρικό πόλης θα παρουσιάσει η Skoda.
Θα είναι φθηνότερο από τα υπόλοιπα «αδερφάκια» του ομίλου VW.
Με ξεχωριστό χαρακτήρα.
Λέτε τα μικρά πόλης να γίνουν και πάλι «μόδα»;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε