Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο εντυπωσιακό E-Tron

Nέο ηλεκτρικό crossover από την AUDI για το 2020

24/12/2018

Νέο μικρότερο ηλεκτρικό crossover/SUV από το E-Tron πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα η AUDI.

Mπορεί η Audi ίσως να καθυστέρησε να μπει στον χορό των ηλεκτρικών crossover/SUV παρουσιάζοντας μόλις φέτος το e-tron SUV, ωστόσο πληροφορίες που έρχονται από την Γερμανία αναφέρουν πως το μοντέλο αυτό ήταν μόνο η αρχή για όσα άλλα ετοιμάζει η μάρκα σε αυτή την διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά.

Συγκεκριμένα, η Audi έχει αφήσει να διαρρεύσει πως μέσα στα πλάνα της είναι η κατασκευή και ενός άλλου αμιγώς ηλεκτρικού SUV με διαστάσεις λίγο μεγαλύτερες του Q2 και ελαφρώς μικρότερες από αυτές του Q3. Mέσα στο 2019 θα παρουσιαστεί ένα πρώτο concept ενώ το μοντέλο παραγωγής έχει προγραμματιστεί να αποκαλυφθεί το 2020 και αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα βασίζεται πάνω στην MLB πλατφόρμα (του e-tron) αλλά το ολοκαίνουριο ΜΕΒ ηλεκτρικό δάπεδο του VW Group που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλήθος μοντέλων.

Πληροφορίες για την εμφάνιση του μοντέλου δεν έχουν γίνει γνωστές, το προηγούμενο διάστημα πάντως ο αρχισχεδιαστής της μάρκας, κ. Μarch Lichte είχε αποκαλύψει πως θα μοιάζει εμφανισιακά στο concept e-tron GT. H Αudi θα δώσει μεγάλη προσοχή στην τιμή του μοντέλου με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως το κόστος κτήσης θα φτάνει έως και 33.400 ευρώ για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις